Βραδιά αλληλεγγύης και «Γκολ στη Φτώχεια»

Gazzetta team
Βραδιά αλληλεγγύης και «Γκολ στη Φτώχεια»
Για 5η συνεχή χρονιά, οι φίλοι της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια» έχουν γυαλίσει τα καζάνια τους, έχουν βάλει το νερό να βράζει. Και μας περιμένουν.

Το καθιερωμένο πλέον «pasta party», το πάρτι με μακαρονάδα, δηλαδή, που διοργανώνεται φέτος για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια» στόχο έχει την ευαισθητοποίηση όλων μας απέναντι στον κοινωνικό αποκλεισμό και την υποστήριξη της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια», που έξι χρόνια τώρα προωθεί την κοινωνική ένταξη ή επανένταξη συμπολιτών μας που η ζωή τους πήγε αλλού, μέσα από τον αθλητισμό και όχι μόνο.

Ο χώρος παραμένει ο ίδιος: Το εξαιρετικό και πάντα φιλόξενο εστιατόριο Salero, στην όμορφη γειτονιά των Εξαρχείων (στον πεζόδρομο της Βαλτετσίου, αρ. 51), μας προσφέρει το χώρο, την ατμόσφαιρα, την καλοσύνη των ανθρώπων του και, βεβαίως, τις εξαιρετικές γεύσεις του.
Η ημερομηνία είναι η Πέμπτη 8 Νοεμβρίου (στις 21:00).
Η είσοδος (που σημαίνει πλούσιο πιάτο μακαρόνια, σαλάτα, κρασί και αναψυκτικά) είναι μόλις 10 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια». Οι άνθρωποι της καμπάνιας αυτόν τον καιρό ετοιμάζουν, με μεγάλη όρεξη και μεράκι, το επόμενο μεγάλο βήμα της προσπάθειας για υποστήριξη των αστέγων συμπολιτών μας, και, γενικώς, όλων εκείνων που βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό.
Αυτό το επόμενο βήμα θα είναι και η… ανακοίνωση της βραδιάς!
Σας περιμένουμε
Τ: 213 0231220, 6942 768470
Ε: [email protected], chrisalef@gmail. com
Ι: www.streetpaper.gr, www.homelessworldcup.org
Facebook: ελληνική ομάδα αστέγων