Νεκρός στο Σύνταγμα!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Νεκρός είναι ένας 67χρονος που συμμετείχε στην πορεία και κάποια στιγμή αισθάνθηκε δυσφορία και λιποθήμησε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή. Ηταν άνεργος εδώ και χρόνια!
Ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του στην οδό Φιλελλήνων όπου βρισκόταν, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό και δυστυχώς κατέληξε.
Ο 67χρονος άτυχος ήταν άνεργος ναυτεργάτης εδώ και 6 χρόνια και συμμετείχε στην πορεία του ΠΑΜΕ. Λίγο μετά την λήξη του συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ αισθάνθηκε δυσφορία και λιποθύμησε. Στις 13.15 μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου παρά τις προσπάθειες, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή και στις 13.50 άφησε την τελευταία του πνοή.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Ποια είναι η Ναΐμα Γερασοπούλου που σήκωσε τη γαλανόλευκη στο «Μουντιάλ» του Τάνγκο
- Βιολάντα: «Οι δικοί μας άνθρωποι θα βρίσκονται ισόβια στο χώμα» – Ξεσπά ο γιος της Σταυρούλας Μπουκουβάλα μετά την αποφυλάκιση Τζιωρτζιώτη
- Χάος στην Αθήνα: «Νέκρωσαν» τα φανάρια σε Κηφισίας, Μεσογείων, Αλεξάνδρας και άλλες μεγάλες λεωφόρους – Τι συνέβη
