Ανάπηρος ζει στο σκοτάδι!
Ένας ηλικιωμένος ανάπηρος ζει την απόλυτη εξαθλίωση, καθώς ο γιός του στο σπίτι του οποίου φιλοξενείται όγω οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει, στερείται το ηλεκτρικό ρεύμα! Οι συνθήκες διαβίωσης είναι πλέον γι’ αυτόν απελπιστικές, ενώ για την κατάσταση έχει ενημερωθεί σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο η Ομοσπονδία Αναπήρων Δυτικής Ελλάδος, η διοίκηση της οποίας σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση, έχει στείλει σε κεντρικό επίπεδο στη διοίκηση της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού έγγραφο, με το οποίο ενημερώνει για την κατάσταση που ζει ο ανάπηρος συμπολίτης.
Παρόλο που έχει περάσει διάστημα δέκα και πλέον ημερών η διοίκηση της ΔΕΗ κωφεύει με αποτέλεσμα το μαρτύριο του άτυχου άντρα και του άνεργου γιού του να μην έχει τελειωμό.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Βίντεο-ντοκουμέντο από την τοποθέτηση βόμβας έξω στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη: Η στιγμή που ο δράστης την αφήνει και φεύγει
- Συνελήφθη φερόμενος αρχηγός κυκλώματος απάτης στον ΕΟΠΥΥ: Ζημία άνω των 405.000 ευρώ
- Θεσσαλονίκη: Ένας προσωρινά κρατούμενος και 5 ελεύθεροι στην υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης οπαδών
