Δύο αυτοκτονίες στην Κρήτη!

Gazzetta team
Δύο αυτοκτονίες στην Κρήτη!
Νεκρός μέσα στο σπίτι του, στον Πύργο, στη Μεσαρά βρέθηκε ένας 61χρονος άνδρας, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του, καταπίνοντας φυτοφάρμακο.

Τον άνδρα βρήκε συγγενικό του πρόσωπο, ενώ η αυτοκτονία δε φαίνεται να συνδέεται με την οικονομική συγκυρία. Ο 61χρονος φέρεται να άφησε ένα ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο όμως δεν αναφέρει τα αίτια που τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά αποχαιρετά τους συγγενείς και τους οικείους του.

Στο πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η περιοχή, καθώς επρόκειτο για ένα πρόσωπο γνωστό στην τοπική κοινωνία και ιδιαιτέρως αγαπητό.

Οι αυτοκτονίες στην Κρήτη δεν σταματούν εδώ! Σύμφωνα με το Cretalive, απαγχονισμένος βρέθηκε νωρίς το απόγευμα σε λιόφυτο στην περιοχή των Αθανάτων ένας ακόμη ηλικιωμενος άνθρωπος.

Πρόκειται για έναν 72χρονο που έβαλε τέλος στη ζωή του για άγνωστο λόγο. Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη αυτοκτονία σε λίγες ώρες στο Ηράκλειο μετά την αυτοχειρία ενός 61χρονου νωρίτερα σήμερα. Με εντολή του ιατροδικαστή, πλήρωμα του ΕΚΑΒ παρέλαβε το άψυχο σώμα του άνδρα για την απαραίτητη νεκροψία- νεκροτομή