Διπλή αυτοκτονία λόγω... 340 ευρώ!

Gazzetta team
Διπλή αυτοκτονία λόγω... 340 ευρώ!
Μια 90χρονη γυναίκα και ο 60χρονος γιος της έπεσαν από το μπαλκόνι πολυκατοικίας στην πλατεία Βάθης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτοκτόνησαν επειδή δεν τους έφταναν τα 340 ευρώ της σύνταξης!

Και οι δύο βρήκαν τραγικό θάνατο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, έμεναν στον πρώτο όροφο και ανέβηκαν στον έκτο όπου βούτηξαν στο κενό. Ο 60χρονος άντρας ήταν μουσικός στο επάγγελμα! To συγκλονιστικό περιστατικό άφησε... άφωνους τους γείτονες, οι οποίοι από το σοκ δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν! Η αστυνομία, προς το παρόν τουλάχιστον, κάνει λόγο για πτώση και όχι αυτοκτονία.

Σύμφωνα με τις φήμες, ο 60χρονος ήταν άνεργος μουσικός, ενώ η οικογένειά του φέρεται να ήταν αγαπημένη. Ο ίδιος ωστόσο είχε αναρτήσει κείμενο σε blog, στο οποίο ανέφερε ότι ζει ένα δράμα και εξηγούσε ότι το πρόβλημα υγείας της μητέρας του, που είχε αλτσχάιμερ, μαζί με τα οικονομικά ζητήματα της οικογένειας, τον είχαν οδηγήσει σε αδιέξοδο. Παράλληλα, λόγω της κατάστασης αναγκάζονταν να ζουν με τη σύνταξη των 340 ευρώ της μητέρας του.

Το περιστατικό έρχεται μία μερα μετά την αυτοκτονία 60χρονου σε παγκάκι στο Περιστέρι, με τους θανάτους να αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο στην Ελλάδα της κρίσης.