Περικοπές βασικών ειδών σε νοσοκομείο!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Οι περικοπές στην Υγεία συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς! Σε νοσοκομείο της Λήμνου «έκοψαν» το κρέας και το γιαούρτι από τα γεύματα των ασθενών!
Αρκετά ελληνικά νησιά ζουν χωρίς βασικές ιατρικές υπηρεσίες, αφού τα κέντρα υγείας ή τα νοσοκομεία υπολειτουργούν και χρειάζεται να διακομιστούν σε πιο κεντρικά νησιά σε περίπτωση σημαντικού προβλήματος.
Στη Λήμνο, σύμφωνα με τη Δημοκρατία, έφτασαν στο σημείο να κόψουν το κρέας και το γιαούρτι από το γεύμα των ασθενών λόγω κόστους! Και πως να γίνει διαφορετικά, όταν ο προϋπολογισμός έχει πετσοκοπεί, ενώ από τον περασμένο Μάρτιο «κούρεψαν» 100 εκατομμύρια από τα αποθεματικά των νοσοκομείων!
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Πρώην υποψήφια βουλευτής η γυναίκα που συνελήφθη για εμπρησμό στα Ίσθμια: Η στιγμή που βάζει φωτιά
- Οργανωμένοι οπαδοί πουλούσαν ναρκωτικά στη Μύκονο: «Ξήλωσε» το κύκλωμα η ΕΛ.ΑΣ με 17 συλλήψεις
- Έπιασε 158 λαγοκέφαλους: Ένας 15χρονος από το Παλαιό Φάληρο έκανε αυτό που λίγοι ψαράδες καταφέρνουν (vid)
