Σφαιρόπουλος: «Ο Ολυμπιακός διάλεξε το τολμηρό μονοπάτι»

Gazzetta team
Σφαιρόπουλος: «Ο Ολυμπιακός διάλεξε το τολμηρό μονοπάτι»

bet365

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε την άποψή του για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ ρωτήθηκε στην media day πριν το δεύτερο ματς με την Χάποελ Τελ Αβίβ για όσα γίνονται στην Ελλάδα και είπε:

«Δεν είμαι ο αρμόδιος για να απαντήσει σε αυτό. Είμαι προπονητής και δεν ξέρω τι γίνεται εδώ γύρω μου, δεν ξέρω ακόμη τη φιλοσοφία και πως λειτουργούν τα πράγματα. Ακόμη μαθαίνω τη λίγκα και το κλίμα της, αλλά γενικά τόσο στο Ισραήλ όσο και στην Ελλάδα, θα πρέπει να γίνουμε πιο έξυπνοι και είναι προφανές πως πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές στο μπάσκετ, καθώς όλες οι ομάδες ζητούν ισότητα και ίσες ευκαιρίες, εκεί που συμμετέχουν. Το μπάσκετ θα πρέπει να πηγαίνει μπροστά και στο τέλος θα πρέπει να βρεθούν νέες ιδέες και τρόποι, ώστε να γίνει πιο ελκυστικό.

Ήμουν προπονητής στον Ολυμπιακό και ξέρω την κατάσταση εκεί και τι γίνεται όλη την ώρα, και όχι μόνο αυτή τη σεζόν. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού χρησιμοποίησαν διάφορους τρόπους για να βρουν μία λύση, αλλά είδαν ότι δεν γίνεται τίποτα, οπότε επέλεξαν το τολμηρό μονοπάτι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα