Τρόμος στον αέρα για ΑΕΚ, Ατρόμητο και Φάρο (pic)

Gazzetta team
Τρόμος στον αέρα για ΑΕΚ, Ατρόμητο και Φάρο (pic)

bet365

Εφιαλτικές ώρες πέρασαν οι παίκτες του Ατρόμητου, της μπασκετικής ΑΕΚ και του Φάρου Κερατσινιού ξεκινώντας να πετάξουν από Θεσσαλονίκη για Αθήνα. Προσκύνησε και φίλησε το έδαφος με την προσγείωση ο Αγγελόπουλος!

Οι τρεις ομάδες είχαν προγραμματίσει να πετάξουν από τη Θεσσαλονίκη για την πρωτεύουσα, με την πτήση της Aegean των 23:50 το βράδυ του Σαββάτου (16/1). Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες την μετέφεραν για τις 00:20 και ενώ λίγη ώρα νωρίτερα είχε ματαιωθεί και πτήση της Ryanair, που θα μετέφερε την ομάδα γυναικών της Ηλιούπολης.

Η επιβίβαση έγινε κανονικά για τις τρεις ομάδες, ενώ η Ηλιούπολη περίμενε λεωφορείο από την εταιρεία για να επιστρέψει οδικώς στην Αθήνα. Στις 02:00 έγινε γνωστό πως η πτήση της Aegean επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, αφού δεν μπορούσε να προσγειωθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος, λόγω των έντονων αναταράξεων.

Οι υπεύθυνοι μετέφεραν τη βελτίωση του καιρού και θα γινόταν εκ νέου προσπάθεια για να ταξιδέψουν στην Αθήνα, αλλά η ομάδα του Ατρόμητου προτίμησε τη διανυκτέρευση στη Θεσσαλονίκη και επιστροφή με Λεωφορείο την Κυριακή, ενώ οι παίκτες του Φάρου προτίμησαν το ταξίδι με το τρένο.

Ο Νίκος Αγγελόπουλος του Φάρου, αμέσως μετά την επιστροφή και την προσγείωση στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, προσκύνησε και φίλησε το έδαφος, σε ...χαρακτηριστική απόδειξη της ανακούφισης που αισθάνθηκαν άπαντες εκείνη τη στιγμή έπειτα από τα όσα έζησαν στον αέρα...

 

Τελευταία Νέα