Άθληση και ψυχαγωγία για δεκάδες εργαζόμενους

Gazzetta team
Άθληση και ψυχαγωγία για δεκάδες εργαζόμενους

bet365

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν και αυτή τη χρονιά οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού που διοργάνωσε ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας.

Περισσότεροι από 500 αθλητές ή αθλούμενοι από 20 εταιρείες αγωνίστηκαν σε 10 αθλήματα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά. Η διοργάνωση, η οποία διεξήχθη για 4η φορά, έχει ως στόχο μέσω του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας να προάγει και να βελτιώσει την υγεία και την κοινωνικοποίηση.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για άλλη μία χρονιά δώσαμε το ερέθισμα σε εργαζόμενους και φίλους τους αθλητισμού να εντάξουν τον αθλητισμό και την άσκηση στις προτεραιότητες τους, προσφέροντάς τους ένα τριήμερο με πολλούς αγώνες, ευχάριστες στιγμές και καινούριους φίλους. Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας έχει θέσει ως προτεραιότητά του να συνδέσει, μέσω του αθλητισμού, εργαζόμενους από την Ελλάδα και το εξωτερικό και γι΄ αυτό προγραμματίζει τη συμμετοχή του στους Παγκόσμιους Αγώνες στη Μαγιόρκα το 2016 και στους Ευρωπαϊκούς της Γάνδης το 2017», δήλωσε ο πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης και Υγείας, Νίκος Κερασοβίτης.

Οι δράσεις του Οργανισμού δε σταματάνε στους Εθνικούς Αγώνες. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα διεξαχθούν διοργανώσεις για ομαδικά αθλήματα. «Τους επόμενους μήνες θα ανακοινωθούν τουρνουά για ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ. Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΝΔΑ, το ΕΒΕΑΠ, το Vari Sports Club, την Athens Frontida, την 9th Frame Bowling Supplies, την εταιρεία Τσώτος και τη Sportcamp Α.Ε. , που έθεσαν υπό την αιγίδα τους τη διοργάνωση», τόνισε ο πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης και Υγείας, Νίκος Κερασοβίτης.

Στους Εθνικούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού πήραν μέρος εκπρόσωποι από Οργανισμούς και εταιρείες όπως: ΑΒ Βασιλόπουλος, FAMAR, Όμιλος Φουρλή, Novartis, Data Communication, Danaos Shipping, General Electric, GE Healthcare, BIC Violex, Lamda Development, EBEA, Μουλινός, STAR Channel, Orymil, Λαδόκολλα, Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδος, Θωμαϊδης ΑΕΒΕ, Israel Diamond Exchange Bank, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης & Σύλλογος Εργαζομένων Α.Δ.Μ. - Θ. (Περιοχή Κεντρικής Μακεδονίας) κ.α.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα