Χάντμπολ: Στα Ανω Λιόσια με κόσμο το ντέρμπι ΑΕΚ -Ολυμπιακός

Κώστας Ευθυμιάδης
Φάση από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός στο χάντμπολ

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εξ αναβολής ντέρμπι κορυφής της Handball Premier μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Το εξ αναβολής ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και Ολυμπιακού, έχει μείνει για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος χάντμπολ ανδρών.

Ο αγώνας θα γίνει το προσεχές Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου και σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα γίνει στο ΟΑΚΑ, αλλά στο κλειστό των Ανω Λιοσίων, με τον κόσμο της ΑΕΚ στις κερκίδες.

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, καθώς η Ενωση περίμενε να μάθει τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης μετά τα βίαια επεισόδια στου Ρέντη.

Η απόφαση για κεκλεισμένων των θυρών αφορούσε τελικά μόνο το ποδόσφαιρο κι έτσι άνοιξε ο δρόμος για να μπορέσει να μεταφέρει η Ενωση το παιχνίδι στα Λιόσια (με την σύμφωνη γνώμη και της ΚΑΕ ΑΕΚ) και να έχει τον κόσμο στο πλευρό της.

Ακόμη δεν έχει οριστεί η ώρα διεξαγωγής του αγώνα και πάντα βέβαια πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να αποφασιστεί μεμονωμένα να μην επιτραπεί η παρουσία του κόσμου, όπως έγινε με απόφαση του υπουργού Αθλητισμού κ. Βρούτση, για το ντέρμπι του πρωταθλήματος στο βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Φυσικά στην Ενωση περιμένουν να δουν το γήπεδο γεμάτο κόσμο και κόσμια πλαίσια, ώστε να στηρίξουν την ομάδα στο ντέρμπι που θα κρίνει και τον… πρωταθλητή χειμώνα.

@Photo credits: eurokinissi, ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα