Νεοέλληνες, μία ξεφτιλισμένη ράτσα!

Gazzetta team
Νεοέλληνες, μία ξεφτιλισμένη ράτσα!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Με ένα διαφορετικό σχόλιο επιστρέφει ο Γιώργος Μύρτσος, ο οποίος γράφει για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και αναρωτιέται: «Πότε η Ελλάδα θα επιστρέψει ξανά στους Έλληνες;».

Διαβάζω στον Τύπο πως τα νοικοκυριά βρίσκονται σε απόγνωση, αλλά τα νοικοκυριά είναι εδώ και πολλά χρόνια σε απόγνωση. Απλώς τώρα πέφτουν στον γκρεμό. Ένα από τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά είναι και το δικό μου. Και το δικό μου σπίτι είναι προσημειωμένο στην τράπεζα για στεγαστικό, κι εγώ παλεύω για τη δόση του μήνα στην τράπεζα, όπως εκατομμύρια Έλληνες.

Αλλά δεν μας φταίει κανένας άλλος, παρά εμείς. Μόνοι πηγαίναμε και παίρναμε τα εύκολα λεφτά. Πηγαίναμε και παίρναμε δάνεια, αλλά δεν βλέπαμε τα ψιλά γράμματα από πίσω στα συμβόλαια. Τώρα τα πράγματα άλλαξαν άρδην και όποιος έχει μισθό και πληρώνεται, παίρνει τα μισά από όσα έπαιρνε. Αλλά η δόση στην τράπεζα είναι η ίδια!
Διαβάστε περισσότερα στον Sportdog!