Οι εκπλήξεις άλλαξαν τα δεδομένα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Gazzetta team
Οι εκπλήξεις άλλαξαν τα δεδομένα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής

bet365

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων από το Πάμε Στοίχημα για τους προημιτελικούς.

Στην τελική ευθεία μπήκε το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Η φάση των «16» ολοκληρώθηκε και ακολουθούν οι τέσσερις προημιτελικοί. Οχτώ ομάδες διεκδικούν το τρόπαιο. Ανάμεσά τους δεν βρίσκεται η οικοδέσποινα Αίγυπτος, η οποία πρόβαλε ως πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου, πριν από την έναρξη της διοργάνωσης. Ένα γκολ του Λορτς στο 85΄ ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στη Νότιο Αφρική με 1-0 και να αφήσει εκτός διοργάνωσης την ομάδα του Σαλάχ.

Το Μαρόκο αποκλείστηκε στα πέναλτι από το Μπενίν

Θύμα έκπληξης έπεσε και το Μαρόκο. Έμεινε στο 1-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα με το Μπενίν και αποκλείστηκε στα πέναλτι.

Συναρπαστική εξέλιξη είχε το ντέρμπι της Νιγηρίας με το Καμερούν. Άνοιξε το σκορ στο 19’ η Νιγηρία, αλλά το Καμερούν έκανε την ανατροπή και με δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου προηγήθηκε με 1-2. Στο δεύτερο ημίχρονο η Νιγηρία έκανε ανατροπή στην ανατροπή! Πέτυχε δύο τέρματα στο 63’ και στο 66’ και πήρε τη νίκη με 3-2.

Η δράση συνεχίζεται με τους τέσσερις προημιτελικούς. Την Τετάρτη θα διεξαχθούν οι αγώνες Σενεγάλη-Μπενίν (19:00), Νιγηρία-Νότιος Αφρική (22:00) και την Πέμπτη τα παιχνίδια Ακτή Ελεφαντοστού-Αλγερία (19:00), Μαδαγασκάρη-Τυνησία (22:00).

Ειδικό στοίχημα για την πρόκριση στα ημιτελικά

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ για τους τέσσερις προημιτελικούς του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων, στην πρόκριση, το λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τη διαφορά νίκης, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με Over/Under 2,5 ή 3,5 γκολ και Goal/No Goal, την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη σε συνδυασμό με το τελικό αποτέλεσμα, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ.

Η Σενεγάλη φαβορί για να κατακτήσει το κύπελλο

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και μακροχρόνιο ειδικό στοίχημα για τον νικητή της διοργάνωσης.

Οι εκπλήξεις που έγιναν στη φάση των «16» δημιούργησαν νέα δεδομένα. Μετά τον αποκλεισμό της Αιγύπτου πρώτο φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο έγινε η Σενεγάλη, με δεύτερο την Αλγερία, τρίτο τη Νιγηρία και τέταρτο την Ακτή Ελεφαντοστού. Ακολουθούν η Τυνησία και η Νότια Αφρική, ενώ τα μεγάλα αουτσάιντερ είναι η Μαδαγασκάρη και το Μπενίν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα