Η Β. Ελλάδα πιο κοντά στις Κυκλάδες

Gazzetta team
Η Β. Ελλάδα πιο κοντά στις Κυκλάδες

bet365

Η στρατηγική συμμαχία της Golden Star Ferries με το www.18-24.gr και το Ferrytraveller, συνδέει τις Κυκλάδες με τη Β. Ελλάδα.

Με τη σύναψη στρατηγικής συμφωνίας που έχει ως στόχο να φέρει το κοινό της Β.Ελλάδας πιο κοντά στις Κυκλάδες, ξεκινούν την φετινή καλοκαιρινή σεζόν Golden Star Ferries και το www.18-24.gr .

Η δημοφιλής πλατφόρμα κρατήσεων, ξεκινά και φέτος το καλοκαίρι από τις 27 Ιουνίου μέχρι και 31 Αυγούστου καθημερινές αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά της Ραφήνας και με ενδιάμεσουςσταθμούς τη Λάρισα το Βόλο και τη Λαμία. Οι πελάτες του on line travel agency μπορούν να επιλέγουν πακέτα διακοπών από 3 ώς και 10 ημέρες και μέσα απο μια γκάμα ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών κι από τα δυο λιμάνια της χώρας δίνει τη δυνατότητα στο κοινό της Β. Ελλάδας να μπορεί να επιλέγει όποιο νησί των Κυκλάδων επιθυμεί για διακοπές στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και επιπλέον τη δυνατότητα και στις δύο πλευρές να μπορούν να εξυπηρετούν το κοινό ακόμη και στις περιόδους υψηλής ζήτησης που οι περισσότεροι δυσκολεύονται να βρουν μια θέση στα πλοία.

Συνδετικός κρίκος για την επίτευξη αυτής της συνεργασίας αποτελεί το www.ferrytraveller.gr, η δημοφιλής μηχανή αναζήτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που διατηρεί επιτυχημένη συνεργασία τόσο με την Golden Star Ferries όσο και με το 18-24 Travel όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Γιώργος Καρανάσιος, CEO του 18-24 Travel αναφέρει σχετικά μ ’αυτή τη συμφωνία: «Ξεκινάμε δυναμικά τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν και είμαστε πολλοί χαρούμενοι γι’ αυτό γιατί αυτή συνέργεια μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε ακόμα περισσότερες δυνατότητες στους πελάτες μας. Η αλήθεια είναι ότι η συνεργασία αυτή ήταν μονόδρομος για μας, λόγω της συνεχούς και αυξανόμενης ζήτησης και για μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Στόχος μας είναι πάντα βελτίωση που
προσφέρουμε στους πελάτες μας αλλά και η επέκταση της συνεργασίας μας με την Golden Star Ferries και σε άλλους προορισμούς. Και αυτό γιατί σε μια περίοδο όπου οι αεροπορικοί ναύλοι αυξάνονται συνεχώς, οι διακοπές με
πλοίο ή και λεωφορείο και πλοίο, είναι ιδιαίτερα οικονομική λύση και όλο και περισσότεροι στρέφονται σε αυτή την επιλογή»
.

Φυσικά η συνεργασία των δύο εταιρειών δεν αφορά μόνο το κοινό της Β. Ελλάδας, αλλά επεκτείνεται γενικότερα στα πακέτα που περιλαμβάνουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια, κάτι που γίνεται αμέσως αντιληπτό από τις τιμές. Αν λοιπόν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στις Κυκλάδες αρκεί μια επίσκεψη στο www.18-24.gr για να επιλέξετε το πακέτο διακοπών που σας ταιριάζει στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

 

Τελευταία Νέα