Επιστρέφει με ντέρμπι το Champions League

Gazzetta team
Επιστρέφει με ντέρμπι το Champions League

bet365

Το Champions League και το Europa League επιστρέφουν με τα νοκ άουτ παιχνίδια.

Οι 4 πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» του Champions League θα διεξαχθούν σήμερα και αύριο. Την Πέμπτη θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι, στη φάση των «32» του Europa League, ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικά στοιχήματα με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για τα 4 ματς του Champions League και την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου στο Europa League.

Θα ανοίξουν το σκορ ο Ράσφορντ και ο Τζέκο;

Μεγάλο παιχνίδι θα γίνει απόψε (22:00) στο «Old Trafford», ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Μάρκους Ράσφορντ έχει πετύχει 9 γκολ στο πρωτάθλημα και 1 στο Champions League κατά της Βαλένθια. Θα καταφέρει να ανοίξει το σκορ και κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να πετύχει το πρώτο γκολ ο Μάρκους Ράσφορντ στον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Παρί Σεν Ζερμέν.

Στο Olimpico της Ρώμης θα αναμετρηθούν η Ρόμα και η Πόρτο. Ο Έντιν Τζέκο έχει πετύχει 5 γκολ με τη Ρόμα στο Champions League, 2 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και 3 κατά της Βικτόρια Πλζεν. Και στα 2 αυτά ματς άνοιξε το σκορ. Θα σημειώσει το πρώτο γκολ και στο παιχνίδι με την Πόρτο;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση για το πρώτο γκολ από τον Έντιν Τζέκο στον αγώνα Ρόμα-Πόρτο.

Θα καταφέρουν να σκοράρουν αύριο ο Σον και ο Τάντιτς;

Αύριο στο Wembley θα διεξαχθεί το ντέρμπι της Τότεναμ με τη Ντόρτμουντ, ενώ στο Άμστερνταμ η κάτοχος του τροπαίου Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ. Ο Χέουνγκ Μιν Σον έχει πετύχει 11 γκολ με την Τότεναμ στην Premier League. O Ντούσαν Τάντιτς έχει σκοράρει 13 φορές με τον Άγιαξ στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Θα καταφέρουν να βρουν δίχτυα και στα αυριανά ματς του Champions League;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στα ειδικά στοιχήματα για να σκοράρουν ο Σον στον αγώνα Τότεναμ-Ντόρτμουντ και ο Τάντιτς στο παιχνίδι Άγιαξ-Ρεάλ Μαδρίτης.

Θα πετύχει γκολ ο Γκερέρο κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου;

Την Πέμπτη, στις 19:55, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Ντιναμό Κιέβου. Θα κυνηγήσει τη νίκη για να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης, εν όψει της ρεβάνς, που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στο Κίεβο.

Ο Μίγκελ Άνχελ Γκερέρο έχει πετύχει 4 γκολ στο Europa League. Άνοιξε το σκορ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μίλαν. Σκόραρε και στους 2 αγώνες του Ολυμπιακού με τη Λουκέρνη. Σημείωσε 1 γκολ στην Ελβετία και 2 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Θα πετύχει γκολ και κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να σκοράρει ο Γκερέρο στον αγώνα Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου.

 

Τελευταία Νέα