Θα προκριθούν τα φαβορί στο Κύπελλο Αγγλίας;

Gazzetta team
Θα προκριθούν τα φαβορί στο Κύπελλο Αγγλίας;

bet365

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τις νίκες των Τότεναμ, Άρσεναλ, Στόουκ, Μπόρνμουθ, Λέστερ και Φούλαμ.

Τα αγγλικά πρωταθλήματα μας κράτησαν συντροφιά στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Σειρά παίρνει τώρα το Κύπελλο Αγγλίας. Από σήμερα έως τη Δευτέρα διεξάγονται τα παιχνίδια του τρίτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας, μιας διοργάνωσης που συχνά κρύβει εκπλήξεις.

Ποια φαβορί θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση και ποια θα πέσουν θύματα έκπληξης;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για έξι από τα φαβορί των αγώνων του Κυπέλλου Αγγλίας.

Στο σημερινό παιχνίδι Τρανμίρ-Τότεναμ το «διπλό» έχει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση στο Pamestoixima.gr.

Στο αυριανό πρόγραμμα μεγαλύτερες είναι οι αποδόσεις για τα «διπλά» της Άρσεναλ, κόντρα στη Μπλάκπουλ και της Στόουκ κατά της Σριούσμπερι, καθώς και για τον «άσο» της Μπόρνμουθ στο παιχνίδι με τη Μπράιτον.

Την Κυριακή, το Pamestoixima.gr προσφέρει ανταγωνιστικές αποδόσεις για το «διπλό» της Λέστερ κατά της Νιούπορτ και τον «άσο» της Φούλαμ στο ματς με την Όλνταμ.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις για Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Σπόρτινγκ και Πόρτο

Δυνατά φαβορί υπάρχουν και στα πρωταθλήματα. Σε τέσσερα από τα μεγάλα φαβορί του ισπανικού και του πορτογαλικού πρωταθλήματος οι αποδόσεις του Pamestoixima.gr είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές.

Την Κυριακή, οι νίκες της Ρεάλ Μαδρίτης στον εντός έδρας αγώνα με τη Σοσιεδάδ και της Μπαρτσελόνα στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με τη Χετάφε έχουν ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr.

Τη Δευτέρα θα διεξαχθούν οι αγώνες του πορτογαλικού πρωταθλήματος Τοντέλα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Πόρτο-Νασιονάλ Μαδέιρα. Το Pamestoixima.gr προσφέρει μεγαλύτερες αποδόσεις για τα δύο μεγάλα φαβορί, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την Πόρτο.

Πολλές στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out

Το Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

 

Τελευταία Νέα