Η COSMOTE και το Gazzetta σου χαρίζουν ένα SONY Xperia M5!

Gazzetta team
Η COSMOTE και το Gazzetta σου χαρίζουν ένα SONY Xperia M5!

bet365

Συμπλήρωσε τη φόρμα και κέρδισε ένα μοναδικό smartphone.

Η COSMOTE προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη του Gazzetta το εντυπωσιακό Smartphone SONY Xperia M5, αξίας €399!

Με μοντέρνο κομψό σχεδιασμό και γωνίες από ανοξείδωτο χάλυβα, το SONY Xperia M5 διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής 5'' Full HD, πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή 2GHz, είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη. Είναι ιδανικό για τους λάτρεις της φωτογραφίας, καθώς έχει κύρια κάμερα 21,5MP με υβριδική αυτόματη εστίαση για ολοζώντανες φωτογραφίες, αλλά και με δυνατότητα εγγραφής 4Κ video, υψηλής ευκρίνειας, για να αποτυπώνετε ξεκάθαρα τις αγαπημένες σας στιγμές. Επιπλέον, η εμπρόσθια κάμερα των 13MP του SONY Xperia M5 εγγυάται ότι θα βγάλετε τέλειες selfies.

Με το SONY Xperia M5 μπορείτε, επίσης, να σερφάρετε στο Internet απίστευτα γρήγορα, να μαθαίνετε αμέσως τα νέα των φίλων σας και να κατεβάζετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές πιο γρήγορα από ποτέ, χάρη στο 4G δίκτυο της COSMOTE, το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη που φτάνει το 83%. Για να είστε πάντοτε online, όπου κι αν βρίσκεστε.

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της συσκευής εδώ και συμπλήρωσε τη φόρμα μέχρι τις 25/07 για να την κάνεις δική σου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα