Ο νικητής του διαγωνισμού για το MLS iQTab Elegant 64

Gazzetta team
Ο νικητής του διαγωνισμού για το MLS iQTab Elegant 64

bet365

Το gazzetta.gr δίνει σε έναν τυχερό ένα υπέροχο tablet.

Ο νικητής του διαγωνισμού είναι ο Κώστας Ραφαηλίδης και θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά για τον τρόπο παραλαβής του δώρου.

Τι διαθέτει το MLS iQTab Elegant 64;

H οθόνη του MLS iQTab Elegant 64 είναι τεράστια. Πιο µεγάλη δεν γίνεται! 10.1 ίντσες είναι αρκετές για να βλέπεις άνετα ταινίες, εικόνες, να περιηγείσαι σε µια web σελίδα ή να γράφεις ένα mail. H ανάλυση της οθόνης προσφέρει απεικόνιση, µε υψηλή ευκρίνεια και υψηλή ποιότητα χρωµάτων, όλων των παιχνιδιών, εφαρµογών και ιστοσελίδων που θα κατεβάσεις στο Android tablet σου.

1.3GHz 64bit

Επιδόσεις στο Maximum! Τα γραφικά στα παιχνίδια ανεβαίνουν σε άλλο επίπεδο, ο χρόνος απόκρισης της συσκευής εκµηδενίζεται και πλέον σε επίπεδο επιδόσεων, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον προσωπικό σου υπολογιστή! Τετραπύρηνες επιδόσεις µε 1.30GHz στα 64bit και µε 1GB RAM!

2 κάμερες

Το MLS iQTab Elegant 64 έχει δύο εγκατεστηµένες κάµερες, µια 3.2MP στο πίσω µέρος και µια 1MP στην πρόσοψη της συσκευής. Έτσι, µπορεί να αποθανατίζεις µε ευκολία όµορφες στιγµές και να τις µοιράζεσαι µε τους φίλους σου, καθώς και να χρησιµοποιείς την µπροστινή κάµερα της συσκευής για βιντεοκλήσεις µέσω Skype αλλά και να βγάζεις selfie.

Android 5.1

Android 5.1 Lollipop που προσδίδει απόλυτη ελευθερία κινήσεων και πληθώρα νέων λειτουργιών, για να µπορέσεις να εκµεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του αγαπηµένου σου tablet.

Αποθηκευτικός χώρος 16GB

Τα 16GB θα σου προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσεις τα αγαπηµένα σου multimedia αρχεία και εκατοντάδες εφαρµογές. Εάν περιορίζεσαι µπορείς να επεκτείνεις τη µνήµη του tablet σου µε µια κάρτα microSD, ή microSDXC έως και 128GB.

Μπαταρία 5500mAh

Ιδιαίτερα σηµαντική είναι η µπαταρία του στα 5500mAh που διαθέτει και σύστηµα εξοικονόµησης ενέργειας, για να διαρκεί ακόµα περισσότερο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα