Τερματοφύλακας-γιατρός αλλά και... σκόρερ!

Gazzetta team
Τερματοφύλακας-γιατρός αλλά και... σκόρερ!

bet365

O «Τερματοφύλακας Γιατρός» επέστρεψε και... σκοράρει! Δεν είναι μόνο οι εκπληκτικές του επεμβάσεις που σώζουν την θρυλική Μάνκαστορ αλλά και το γκολ που βάζει... Διαβάστε την νέα του ιστορία!

Πάντως για... περισσότερο «Τερματοφύλακα Γιατρό», αλλά κι άλλες σπαρταριστές εικονογραφημένες ιστορίες, μη χάσετε το 19ο τεύχος του Νέου Μπλεκ που θα κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας από τις 16 Ιουνίου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ 2Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Στο τεύχος αυτό θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε το Β’ μέρος της ιστορίας του Μπλεκ με τίτλο “Το απίθανο Στρατήγημα”. Μια νέα αδημοσίευτη ιστορία του ΖΑΓΚΟΡ “Τα φαντάσματα του Κάπτεν Φισλεγκ”. Την περιπέτεια του Μάρτιν Μίστερι στο Μπελίζ με τίτλο “Η εκδίκηση του ΡΑ”. Την συνέχεια του δικού μας Τετρακοσάρη καθως και τη συνέχεια του Ρόυ Ρέης. Και βέβαια τον αγαπημένο Τερματοφύλακα Γιατρό.

Ακόμη, πάρτε μέρος στον διαγωνισμό με δώρο ένα tablet, διαβάστε αφιερώματα σε παλιούς και νέους ήρωες και μια νέα στήλη με σχόλια και ερωτήματα αναγνωστών. Για να προμηθευτείτε προηγούμενα τεύχη, να επωφεληθείτε των προσφορών μας αλλά και για τεύχη παλαιότερων εκδόσεων επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της C&C Publications (www.ccpublic.gr) ή τηλεφωνήστε στα γραφεία της εταιρείας στο 210-8983824 για να σας εξυπηρετήσουν.

Μην ξεχνάτε ότι έως και την Κυριακή (14/6)... τρέχει ο διαγωνισμός «Τερματοφύλακας Γιατρός»!

Αν θέλετε να κερδίσετε παλαιά και νέα τεύχη του ΜΠΛΕΚ ακολουθήστε τα εξής 2 βήματα:

α) Κάντε like στη σελίδα του ΜΠΛΕΚ στο facebook

β) Στείλτε με μήνυμα στη σελίδα του ΜΠΛΕΚ στο facebook την απάντηση στην εξής ερώτηση: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Τερματοφύλακα Γιατρού;

10 τυχεροί που θα προκύψουν μετά από κλήρωση θα κερδίσουν 9 τεύχη του ΜΠΛΕΚ διαφορετικών περιόδων τα οποία θα τους αποσταλλούν ταχυδρομικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα