Eurovision retro: Οι κορυφαίες συμμετοχής της Ελλάδας! (vids)

Gazzetta team
Eurovision retro: Οι κορυφαίες συμμετοχής της Ελλάδας! (vids)

bet365

Λίγες ώρες πριν τον τελικό του φετινού διαγωνισμού της Eurovision, το gazzetta.gr γυρίζει τον χρόνο στις κορυφαίες ελληνικές συμμετοχές! Από τη Μαρινέλλα στην... Ελενάρα κι όχι μόνο!

Πείτε την αλήθεια... Όλοι σας βλέπετε Eurovision, έστω και λίγο. Κάθε χρόνο ακούμε και διαβάζουμε πολλά για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό κι είναι γεγονός πως άπαντες ρίχνουν έστω ένα βλέμα, αφού το... πανυγηράκι της Eurovision είναι ένας ευχάριστος τρόπος να περάσει κανείς τον χρόνο του, αν δεν έχει αποφασίσει να κάνει κάτι διαφορετικό.

Κάπως έτσι φτάσαμε και στον φετινό διαγωνισμό, ο οποίος διεξάγεται στη Βιέννη. Η Ελλάδα έχει στείλει τη Μαρία-Έλενα Κυριάκου και το gazzetta.gr με αφορμή τον αποψινό (23/5) τελικό κάνει flashback στις ελληνικές συμμετοχές του παρελθόντος και σας θυμίζει τις κορυφαίες!

Μαρινέλλα (1974)

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε παρά να ξεκινήσουμε με τη Μαρινέλλα, η οποία εκπροσώπησε τη χώρα μας για πρώτη φορά στον διαγωνισμό της Eurovision το 1974. Το “Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου” έγινε επιτυχία στην Ευρώπη και κατέλαβε την 11η θέση ανάμεσα σε 17 διαγωνιζόμενες χώρες.

Δείτε τα υπόλοιπα videos στην ενότητα gazzetta entertainment!

 

Τελευταία Νέα