Μοιράσου τις αθλητικές εικόνες σου με το gazzetta!

Gazzetta team
Μοιράσου τις αθλητικές εικόνες σου με το gazzetta!

bet365

Το gazzetta σου δίνει από σήμερα τη δυνατότητα να μιλάς και με εικόνα! Πόσταρε φωτογραφίες και βίντεο με το hashtag #gazzettagipedo και δες τα δημοσιευμένα στο αγαπημένο σου site!

Είμαστε η μεγαλύτερη αθλητική παρέα στην Ελλάδα. Καιρός να αρχίσουμε να μοιραζόμαστε και τις αθλητικές στιγμές μας. Το gazzetta σας δίνει την ευκαιρία από σήμερα να μοιράζεστε τις αθλητικές στιγμές σας με το αγαπημένο σας site και τους αναγνώστες του!

Είσαι στο γήπεδο και βγάζεις φωτογραφία ή τραβάς ένα βίντεο; Πόσταρέ τα στο twitter ή στο instagram, χρησιμοποίησε το hashtag #gazzettagipedo και η φωτογραφία σου ή το βίντεό σου δεν θα εμφανιστεί μόνο στον λογαριασμό σου αλλά και στην ειδική ενότητα – άλμπουμ του gazzetta. Πολύ σύντομα αυτό θα συμβαίνει και με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ποστάρεις στο facebook, εφόσον βεβαίως χρησιμοποιείς το hashtag #gazzettagipedo.

Δεν χρειάζεται να είσαι σε ένα από τα γήπεδα της Superleague (όποτε ξανανοίξουν οι πόρτες...). Είτε βρίσκεσαι σε αγώνα μεγάλης κατηγορίας είτε σε μικρότερης, είτε παρακολουθείς ποδόσφαιρο είτε οποιοδήποτε άλλο άθλημα, είτε βλέπεις μεγάλα είτε μικρότερα παιδιά να παίζουν, είτε βλέπεις άλλους είτε παίζεις ο ίδιος, έχει μεγάλο νόημα να μοιράζεσαι τις αθλητικές στιγμές σου με τους φίλους σου στο gazzetta. Ο,τι αθλητικό μοιράζεσαι μέσα από τους λογαριασμούς σου στα social media μπορείς πλέον να το μοιράζεσαι και με το gazzetta και τους αναγνώστες του. Αρκεί όταν ποστάρεις μια φωτογραφία ή ένα βίντεο στο twitter και το instagram να χρησιμοποιείς το #gazzettagipedo .

Η μεγαλύτερη αθλητική κοινότητα στην Ελλάδα σου δίνει εδώ και χρόνια το δικαίωμα να εκφράζεσαι με τον γραπτό λόγο σου, μέσα από τα σχόλια. Από σήμερα σου δίνει την δυνατότητα να μιλάς και με την εικόνα. Φωτογράφισε τις αγαπημένες σου αθλητικές στιγμές, τράβηξέ τις σε βίντεο και μοιράσου τις μέσα από το άλμπουμ του gazzetta!

 

Τελευταία Νέα