Τα σχόλια του Gazzetta σε νέα εποχή!

Gazzetta team
Τα σχόλια του Gazzetta σε νέα εποχή!

bet365

Στο gazzetta.gr πήραμε μια μεγάλη, όσο και απαραίτητη απόφαση! Να αλλάξουμε τελείως τη μορφή και το ύφος των σχολίων. Kαι ο κυρΓκατζέττας ανέλαβε τον «εύκολο» ρόλο να εξηγήσει στους αναγνώστες μας τις αλλαγές αυτές. Είμαστε βέβαιοι ότι θα τις εκτιμήσετε!

Γράφει ο κυρΓκατζέττας


«Αγαπητέ αναγνώστη γεια σου,

με χαρά σε ενημερώνουμε ότι μετά από άπειρα -στην κυριολεξία- αιτήματα, αποφασίσαμε να κάνουμε μια... ολική επαναφορά στα σχόλια των κειμένων του Gazzetta. Τα γελοία σεξιστικά υπονοούμενα, τα «φαπ», τα «μπε», οι «στόλοι», οι «λαγοί» και ο παραληρηματικός -και το θέτω ευγενικά, πίστεψέ με- λόγος τελείωσαν οριστικά και αμετάκλητα!

Μαζί με αυτά, στέλνουμε στον αγύριστο τα υβριστικά και συκοφαντικά usernames, αλλά και τα αντίστοιχης αισθητικής avatars, που καμία θέση δεν έχουν στην ιστοσελίδα μας. Θέλουμε τα σχόλιά σας, τα διαβάζουμε, μας κάνουν καλύτερους και μας δίνουν διαρκώς ιδέες και κίνητρα για να βελτιωθούμε, ενώ μας αρέσει ο υγιής διάλογος μεταξύ των αναγνωστών, ακόμα και για θέματα πάνω στα οποία διαφωνείτε. Για τον λόγο αυτό, έχουμε ήδη ενεργοποιήσει το "like" στα σχόλια που αρέσουν στη συντακτική ομάδα του Gazzetta, ενώ σε λίγο θα μπορείτε να κάνετε και εσείς οι ίδιοι "like" στα σχόλια άλλων αναγνωστών!

Η αρχή μας είναι πολύ απλή και συνοψίζεται σε μια φράση: Μπορούμε και καλύτερα. Κι εμείς κι εσείς! Από εδώ και στο εξής, οι αναγνώστες που δεν συμμορφώνονται στους νέους κανόνες -τους οποίους πρώτοι εσείς και με το δίκιο σας απαιτήσατε- θα δέχονται μια προειδοποίηση, ενώ στη δεύτερη... κίτρινη κάρτα, θα αποχωρούν οριστικά από την παρέα μας.

Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την εμπιστοσύνη σου όλα αυτά τα χρόνια. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και μαζί θα το πετύχουμε!
Με εκτίμηση, αγάπη, σεβασμό και... άπειρα φιλιά,

κυρΓκατζέττας, ο άνθρωπός σου!»

 

Τελευταία Νέα