Ζαγοράκης: Από το Euro 2004 μέχρι το Ευρωκοινοβούλιο

Gazzetta team
Ζαγοράκης: Από το Euro 2004 μέχρι το Ευρωκοινοβούλιο

bet365

O Θοδωρής Ζαγοράκης υποδέχτηκε τη δημοσιογράφο Νικολέτα Κανάκη από το www.18-24.gr στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες και μίλησαν για όλα.

Η ιστορία τον «βάφτισε» captain. Τον γνωρίσαμε ως ποδοσφαιριστή στα μεγαλύτερα γήπεδα ποδοσφαίρου και από το 2014 «παίζει μπάλα» στο γήπεδο της πολίτικης. Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θοδωρής Ζαγοράκης και αρχηγός της ιστορικής Εθνικής Ομάδας του ΕURO 2004, με την ίδια άνεση που κατέβαζε την μπάλα στις αντίπαλες περιοχές, τόσο άνετα κινείται στο Κοινοβούλιο της Ευρώπης, αποσπώντας τον σεβασμό και την αγάπη των συναδέλφων του. O Θοδωρής Ζαγοράκης υποδέχτηκε τη δημοσιογράφο Νικολέτα Κανάκη από το www.18-24.gr στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες και μίλησαν για όλα.

Για το έργο του ως ευρωβουλευτής, τους στόχους του και το όραμα του για την Ελλάδα, για την υποψηφιότητα του στις Ευρωεκλογές του Μαΐου αλλά και για την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, τη χρυσή ομάδα του ΕURO 2004 ακόμη και για το ενδεχόμενο να δούμε ένα φιλικό αγώνας μεταξύ Ελλάδας-Πορτογαλίας 15 χρόνια μετά την ιστορική νίκη της χώρας μας. Φυσικά από τη συζήτηση δε θα μπορούσε να λείπει το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Τελευταία Νέα