Εxtra κέρδη από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ με Super Paroli και Mega Booster!

Gazzetta team
Εxtra κέρδη από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ με Super Paroli και Mega Booster!

bet365

Τα κέρδη «απογειώνονται» για τους παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ με το Super Paroli και το Mega Booster!

Τα Super Paroli είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ που δίνουν επιπλέον κέρδη σε περίπτωση επιτυχίας. Δύο Super Paroli με αγώνες της Κυριακής 22 Ιανουαρίου περιλαμβάνει το κουπόνι του «Πάμε Στοίχημα». Αυτή τη φορά τα Super Paroli είναι ακόμη πιο ελκυστικά για τους παίκτες του «Πάμε Στοίχημα», αφού αποτελούνται από τριάδες, με μεγάλα φαβορί και over 2,5!

Το πρώτο Super Paroli περιλαμβάνει τα over 2,5 στους αγώνες Γιουβέντους-Λάτσιο, Τσέλσι-Χαλ και Λυών-Μαρσέιγ. Τα τρία over 2,5 δίνουν απόδοση 4 η οποία ανεβαίνει στο 4,5 (12,5% αύξηση απόδοσης), παίζοντας τη συγκεκριμένη τριάδα με το Super Paroli του ΟΠΑΠ.

Το δεύτερο Super Paroli περιλαμβάνει τις νίκες της Άρσεναλ, της Μονακό και της Μπαρτσελόνα. Τα τρία αυτά φαβορί δίνουν συνολική απόδοση 1,65. Το Super Paroli ανεβάζει την απόδοσή τους στο 1,95 (18% αύξηση απόδοσης).

Ένα ακόμη πλεονέκτημα που έχουν τα Super Paroli είναι ότι οι αποδόσεις τους διατηρούνται αμετάβλητες. Τo πρώτο Super Paroli θα πληρώσει 4,5 και το δεύτερο 1,95 ακόμη κι αν υποχωρήσουν οι αποδόσεις των συγκεκριμένων over 2,5 και σημείων.

Extra κέρδη στους παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» συνεχίζει να μοιράζει και το Mega Booster. Με την επιλογή 3 αγώνων και πάνω από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, που δίνουν συνολική απόδοση τουλάχιστον 4,00 τα κέρδη σε περίπτωση επιτυχίας αυξάνονται από 5% έως 100%! Συγκεκριμένα, οι 3άδες δίνουν extra κέρδη +5%, οι 4άδες +10%, οι 5άδες +15%, οι 6άδες +20%, οι 7άδες +25%, οι 8άδες +30%, οι 9άδες +50% και οι 10άδες και πάνω +100%! Στο Mega Booster από αυτό το κουπόνι προστίθενται και η Bundesliga, η οποία ξεκινάει μετά τη χειμερινή διακοπή.

Το Mega Booster παίζει και μπάσκετ στη Euroleague και στο NBA. Επιλέγοντας τουλάχιστον 4 αγώνες από την Euroleague και το NBA οι τυχεροί του «Πάμε Στοίχημα» διεκδικούν επιπλέον κέρδη +10% για τις 4άδες, +20% για τις 5άδες, +30% για τις 6άδες, +50% για τις 7άδες και +100% για τις 8άδες και πάνω!

Το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ δίνει επιπλέον κέρδη χάρη στο Super Paroli και το Mega Booster, αλλά και άμεση απόδοση μετρητών στους νικητές.

 

Τελευταία Νέα