Οι νικητές του διαγωνισμού για τα 2 COSMOTE One!

Gazzetta team
Οι νικητές του διαγωνισμού για τα 2 COSMOTE One!

bet365

Οι αναγνώστες του Gazzetta απάντησαν με τον δικό τους τρόπο στην ερώτηση «Τι σε κάνει #1 μπαμπά» και δύο τυχεροί κέρδισαν ΔΩΡΕΑΝ Internet και ομιλία, στο σπίτι και στο κινητό για 18 μήνες.

Από τη σωστή διδασκαλία του πρώτου σουτ που θα βρει δίχτυα μέχρι τα ατελείωτα ξενύχτια, μπορείς να σκεφτείς πολλά πράγματα που σε κάνουν #1 μπαμπά στον κόσμο.

Το Gazzetta με έναν μεγάλο διαγωνισμό κάλεσε τους μπαμπάδες-αναγνώστες του να δώσουν τη δική τους απάντηση στην ερώτηση «Τι σε κάνει #1 μπαμπά»; και να κερδίσουν 1 από τα 2 COSMOTE One για να απολαμβάνουν ΔΩΡΕΑΝ Internet και ομιλία, στο σπίτι και στο κινητό, 18 μήνες!

Οι δύο τυχεροί νικητές είναι οι:

Δημήτρης Τυχάλας - «Η ανταπόκρισή μου στις καθημερινές απαιτήσεις: Ξένια:"Θέλω γαλλική πλεξούδα για να πάω σχολείο", Κατερίνα:"Θέλω κι εγώ... Είσαι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου"».

Κωνσταντίνος Χρόνης - «Είμαι #1 μπαμπάς γιατί όταν μου μιλάει ο γιος μου κάθομαι και τον ακούω πραγματικά αυτά που έχει να μου πει».

Ακολουθεί και το τοπ-10 των καλύτερων απαντήσεων.

«Τι σε κάνει #1 μπαμπά»;

Βασίλης Χειράκης - «Έχω κάνει τη Λιλιπούπολη ήχο κλήσης στο κινητό».

Νικόλαος Προβατάκης - «Τα χαμόγελα που μου σκάει μέσα από το υπερηχογράφημα η κοράκλα μου! (από τώρα μου μοιάζει)».

Τρύφων Παπαντωνίου - «Να είμαι πάντα το δώρο του, που χαίρεται και αγκαλιάζει σφιχτά, όταν γυρίζω από τη δουλειά».

Παντελής Μάχλης - «Νο1 μπαμπά με κάνει το ότι έχω δίπλα την Νο1 μαμά η οποία με στηρίζει για να έχουμε την Νο1 οικογένεια».

Ιωάννης Αποστολόπουλος - «Να τους μαθαίνω τα μυστικά του ψαρέματος και του ποδοσφαίρου .(Ντρίμπλες και πάσες που έχουν εφευρεθεί από τον πατέρα τους)».

Κώστας Θεοδοσάκης - «Κάνω τα πάντα για τις κόρες μου γιατί... δεν μπορώ να κάνω αλλιώς».

Δημήτρης Βασιλακάκης - «Tους λέω πόσο σημαντικοί είναι και πόσο περήφανος είμαι γι αυτούς κάθε μέρα».

Κώστας Ραφαηλίδης - «Παίζω καθημερινά εδώ και έναν μήνα τον κακό τον λύκο με την κόρη μου κοκκινοσκουφίτσα και περνάμε υπέροχα».

Χρήστος Παπαγιαννόπουλος - «Σε κάθε δύσκολη στιγμή του κρατώ το χέρι και σε καθετί καινούργιο είμαι εκεί για να δώσω απαντήσεις».

Σωτήρης Κρεούζης- «Στέκομαι πάντα δίπλα στα παιδιά μου στις χαρές και τις λύπες τους ,βοηθώντας τα να βρουν και καλλιεργήσουν τα ταλέντα τους».

Τι είχαν πει και οι μπαμπάδες του Gazzetta;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα