«Κάθε μέρα σ΄ αγαπώ πιο πολύ», νέο βιβλίο για τον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
«Κάθε μέρα σ΄ αγαπώ πιο πολύ», νέο βιβλίο για τον Παναθηναϊκό

bet365

Μια ξεχωριστή έκδοση για τον Παναθηναϊκό σε ένα «παιχνίδι» με το χρόνο και τις ημερομηνίες, και μια προσπάθεια συλλογής στοιχείων γύρω από τον «Σύλλογο μεγάλο».

Πρόκειται για το πρώτο «πράσινο» ημερολόγιο από τον Άγγελο Σκλαβουνάκη, όπου στις σελίδες του παρελαύνουν οι «αιώνια πιστοί» και οι «γνωστοί σου άσοι» σε όλες τις μεγάλες στιγμές τους.

Είναι ένα παναθηναϊκό «ταξίδι στο χρόνο» με τα σημαντικότερα γεγονότα που σημάδεψαν τον Σύλλογο από τις 3 Φεβρουαρίου 1908 τακτοποιημένα στην κάθε ημέρα του έτους μέσα σε 365 «χορταστικές» σελίδες.

Στις σελίδες του κάποιος μπορεί να βρει τίτλους, ιστορικές νίκες , «πράσινες» επετείους, γενέθλια, οπαδικές «παραστάσεις», μεγάλες προσωπικότητες του Παναθηναϊκού, άγνωστα περιστατικά και πολλά άλλα γεγονότα με επίκεντρο τον ΠΑΟ.

Το συγκεκριμένο χρονολόγιο που κυκλοφορεί από την Κάπα Εκδοτική θα κάνει τα «παιδιά της Λεωφόρου» να αγαπήσουν το «τριφύλλι» πιο πολύ, πιο πολύ, πιο πολύ…

Το βιβλίο κυκλοφορεί σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία τιμάται στα 13 ευρώ όμως για τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα πωλείται –μόνο κατόπιν παραγγελίας- στη μειωμένη τιμή των οκτώ ευρώ.

Συγγραφέας: Σκλαβουνάκης Άγγελος
Επικοινωνία-Παραγγελίες:
Κάπα εκδοτική
Τηλ. 210 6859273
Email : [email protected]
Facebook : Κάθε μέρα σ αγαπώ πιο πολύ book
Παπαρρηγοπούλου 6, Περιστέρι 121 32.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα