Εμεινε χωρίς... κρυψώνα ο Φαν Χάαλ!

Εμεινε χωρίς... κρυψώνα ο Φαν Χάαλ!

Εμεινε χωρίς... κρυψώνα ο Φαν Χάαλ!

bet365

MAN WHO, έγραψε εύστοχα η Daily Star για μια ομάδα που χάνει την ταυτότητά της! Η Γιουνάιτεντ δεν είναι ελκυστική και η παρουσία του Φαν Χάαλ… αρρώστησε το Ολντ Τράφορντ

«He's gone...», σχολίασε ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον στα επίσημα του Ολντ Τράφορντ και η ατάκα του αποτυπώνει με τον ιδανικότερο τρόπο τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Λουίς Φαν Χάαλ! Ο Κούμαν πέρασε νικηφόρα από το Mάντσεστερ και όλοι θυμήθηκαν ξανά τα φαρμακερά βέλη που είχε εκτοξεύσει για τον συμπατριώτη του «Με το υλικό που έχει η Γιουνάιτεντ θα έπρεπε να είναι πιο κοντά στην κορυφή. Είναι δικαιολογία να λέει κανείς πως χρειάζεται χρόνο».

Υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα, δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα άσχημα, αλλά κάτι χειρότερο, ο τρόπος που αγωνίζεται. Δεν είναι ελκυστική η Μάντσεστερ, δεν μπορεί να βρει τον τρόπο να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, απαραίτητο στατιστικό για να πάει μπροστά! Ο σύλλογος έχει τη χειρότερη συγκομιδή σε αυτό το σημείο της σεζόν επί εποχής Premier League. Οι 37 βαθμοί ύστερα από 22 αγωνιστικές εκτός από αρνητικό ρεκόρ είναι απολογισμός μικρότερος από εκείνον που είχε ο Ντέβιντ Μόγιες!

Δεν είναι κάτι νέο, αλλά η Μάντσεστερ εξακολουθεί να μη μπορεί να βάλει γκολ εντός στο πρώτο 45λεπτο, όταν παλιότερα «καθάριζε» τα ματς σε αυτό το διάστημα. Στα τελευταία 11 εντός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις έκλεισε το ημίχρονο στο... 0. Η ομάδα του Φαν Χάαλ προσπάθησε με κάποια σουτ να απειλήσει, ο Ρούνεϊ αποκομμένος και καλά κλεισμένος δεν μπόρεσε να σκοράρει σε πέμπτο διαδοχικό ματς. Που είναι τα εξτρέμ που είχαν συνηθίσει οι φίλοι της ομάδας, όταν ο Λίνγκαρντ θύμιζε κόντρα στη Σαουθάμπτον δεύτερο δεξί... μπακ;

Η Μάντσεστερ χρειάζεται γκολ... Ο Χουάν Μάτα μπήκε πάλι ως αλλαγή, προσπάθησε, έκανε τον Ρούνεϊ να φαίνεται πιο επικίνδυνος, αλλά και πάλι άλλες λύσεις δεν υπήρχαν. Οταν δεν σκοράρει ο αρχηγός, κανείς άλλος δεν δείχνει ικανός να τα καταφέρει. Ο Μαρσιάλ πάλι εκτός ρυθμού, ενώ ο Ερέρα δεν μπορεί να προσφέρει τόσο στο γκολ! Τι και αν η Σαουθάμπτον να προερχόταν από τέσσερις διαδοχικές ήττες μακριά από το Σεντ Μέρις, στο Ολντ Τράφορντ ο Κούμαν έστησε την ομάδα του υπέροχα. Οργανωμένη, απειλητική, θα μπορούσε να είχε προηγηθεί πριν το τέλος του α' μέρους! Στο τελευταίο τέταρτο ήταν εκείνη που έστελνε περισσότερα απειλητικά μηνύματα και όταν στο ρόστερ έχει έναν εξαιρετικό σκόρερ, τον Οστιν, όλα μπορούν να συμβούν και συνέβησαν...

Σίγουρα οι νίκες μπορούν να καλύψουν πολλά προβλήματα, αλλά όταν τα αποτελέσματα στραβώσουν εμφανίζονται οι αδυναμίες και δεν υπάρχει καμία κρυψώνα! Η 7η ήττα στο φετινό πρωτάθλημα δεν θα... χωνευτεί γρήγορα, ο Ολλανδός μπήκε ξανά στη γωνία και πλέον οι δικαιολογίες και ο εκνευρισμός του δύσκολα θα βρουν συμμάχους στον σύλλογο!

Ο Ολλανδός δεν είχε ξανά απολύτως κανένα πλάνο δράσης, αυτή τη φορά δεν τον... έσωσε ο Ρούνεϊ. Σίγουρα οι νίκες μπορούν να καλύψουν πολλά προβλήματα, αλλά όταν αποτελέσματα στραβώσουν, δεν υπάρχει καμία κρυψώνα! Τον περασμένο μήνα ο Φαν Χάαλ (49.2% νικών) είχε τονίσει πως θα παραιτηθεί όταν χάσει τα αποδυτήρια, όμως χθες το βράδυ έχασε σίγουρα τον κόσμο! Από την περσινή σεζόν κανείς ήταν ικανοποιημένοι οι φίλαθλοι με τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα, όμως η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν παυσίπονο! Ωστόσο, από τον Οκτώβρη οι εξέδρες του Ολντ Τράφορντ σιγοβράζουν και το απόγευμα της 23ης Ιανουαρίου ήρθε το ξέσπασμα.

Van Gaal's football has bored United fans

Μια βόλτα στο twitter και καταλαβαίνει κανείς εύκολα την οργή των οπαδών της Μάντσεστερ «Κάθε ώρα που περνά και αυτός ο κόουτς παραμένει στον πάγκο, ο πόνος δυναμώνει...» τονίζει κάποιος φίλος της. Το σίγουρο είναι πως το κλίμα στη Μάντσεστερ είναι το χειρότερο από το 2005! Δυο φορές χθες ο κόσμος αποδοκίμασε τον Ολλανδό όταν έφτασε στη σήραγγα για τα αποδυτήρια και όταν εμφανίστηκαν οι παίκτες αποθεώθηκαν! Οπως όλα δείχνουν, τα 250 εκατ. λίρες και οι 13 νέοι παίκτες δεν θα δώσουν εισιτήριο... διαρκείας στον Φαν Χάαλ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Πολύδωρος Παπαδόπουλος

Tα χρόνια που πέρασαν λένε πως δεν γυρίζουν πίσω, έλα όμως που γυρίζουν, αρκεί να υπάρχει η ιδανική παρέα. Σε αυτή εδώ το «μαγαζί» έχουμε ήδη ζήσει 15 τελικούς τελικούς Champions League, τέσσερα Μουντιάλ, τρία Euro, μα καθημερινά ανασύρουμε αναμνήσεις που μένουν καλά χωμένες στη σωστή θέση του μυαλού μας, αυτή που λατρεύει το ποδόσφαιρο, παθιάζεται μαζί του. Από το 2008 κι έπειτα λατρεύουμε να γράφουμε για μπάλα εκτός συνόρων, από την Ιταλία και την Αγγλία μέχρι τη Ζάμπια και την Αργεντινή. Και κάθε φορά, λοιπόν, που νιώθουμε νοσταλγία για τα περασμένα, κλικάρουμε Gazzetta.gr για να ταξιδέψουμε σε ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού...