Ο Πεπ προτείνει, η Σίτι τα σπρώχνει...

Ο Πεπ προτείνει, η Σίτι τα σπρώχνει...

bet365

Ο Πελεγκρίνι δεν θέλει ενίσχυση, αλλά ο Γκουαρδιόλα... χτίζει τη δική του Σίτι και ο Λιρόι Σανέ είναι στην κορυφή της λίστας των Πολιτών!

Με το βλέμμα στο μέλλον η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία θέλει να σπάσει... ξανά τα ταμεία της και να φέρει στο «Ετιχαντ» τον Λιρόι Σανέ! Ο 19χρονος εξτρέμ της Σάλκε, ο οποίος το καλοκαίρι ανανέωσε μέχρι το 2019, κάνει εξαιρετική σεζόν κι έχει στρέψει πάνω του τα βλέμματα των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης. Οπως αποκαλύπτει ο «Guardian», ο Τσίκι Μπεγκιρστάιν παρακολουθεί αρκετό καιρό τον παίκτη κι ελπίζει πως θα σφραγίσει τη μεταγραφή τον Γενάρη, αν και το καλοκαίρι θεωρείται πιο ρεαλιστική προοπτική! Οσο για το κόστος, η Μάντσεστερ ελπίζει πως θα πληρώσει λιγότερα από 40 εκατ. ευρώ, εκτός και αν η Μπάγερν... κάνει το ντου!

Λιρόι Σανέ, ο παίκτης που μας συστήθηκε στο περσινό απίθανο ματς του Μπερναμπέου, όταν η Σάλκε έβαζε πολύ δύσκολα στη Ρεάλ (4-3). Ο 18χρονος εξτρέμ είχε μαγέψει με την εμφάνισή του, είχε σκοράρει και ώθησε τους Βασιλικούς Μπλε να ονειρεύονται! Με 17 συμμετοχές στη Bundesliga, 4 γκολ και 4 ασίστ, ο Σανέ εξελίσσεται στο top next thing του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Οπως προαναφέραμε, η Σίτι είναι η ομάδα που θα κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει, άλλωστε αυτή είναι η επιθυμία του... νέου τεχνικού της! Κάνουμε το βήμα παραπάνω; Ο Μάνουελ Πελεγκρίνι θεωρεί απίθανο να αποκτήσει παίκτη τον Γενάρη, τονίζοντας πως η ομάδα του είναι πλήρης. Ωστόσο, ο Σανέ είναι ποδοσφαιριστής – εισήγηση του Πεπ Γκουαρδιόλα, αυτόν φέρεται να πρότεινε στον Μπέγκιρστάιν, που τρέχει να προλάβει άλλους «μνηστήρες». Ο Καταλανός τα έχει βρει σε όλα με τους «Πολίτες» κι όπως αναφέρουν οι Γερμανοί, έχει αρχίσει ήδη το χτίσιμο της δικής του Σίτι. «Ο Σανέ είναι ένα τεράστιο ταλέντο και θέλω να συγχαρώ τη Γερμανία που έχει έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή.

Είναι παίκτες που μπορεί να κάνει πολλά και το μέλλον του ανήκει» είχε τονίσει ο Καταλανός, κλείνοντας έτσι το μάτι στον 19χρονο για μελλοντική συνεργασία!Σανέ, ένας από τους πιο hot νέους παίκτες στην Ευρώπη, με τις Αρσεναλ, Λίβερπουλ να αποτυγχάνουν το καλοκαίρι να τον αποκτήσουν, κάτι που επιβεβαίωσε και ο αθλητικός διευθυντής, Χορστ Χελντ. Η ψυχραιμία και η ωριμότητά του τον έχουν ανεβάσει επίπεδο!

«Το ποδόσφαιρο είναι τα πάντα για μένα, κάθε προπόνηση, κάθε παιχνίδι είναι κάτι που πρέπει να δίνω τα πάντα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο για μένα, δεν θέλω κάτι άλλο» τονίζει ο Σανέ. Πέντε μήνες έπειτα το τέλος των σπουδών του, ο Ντι Ματέο του έδωσε την ευκαιρία κι εκείνος την έπειτα από τα μαλλιά! Σφαίρα από τα δεξιά, με εξαιρετικό αριστερό και αυτοπεποίθηση στα ύψη, ο Σανέ έχει τρελή εμπιστοσύνη στα πόδια του. Καλύτερός του φίλος, το ένστικτό του, το οποίο τον οδηγεί μόνο σε σωστές αποφάσεις. Ο Σανέ δεν είναι ο ταχύτερος παίκτης, αλλά η δύναμη και η τεχνική του κατάρτιση τον κάνουν απίθανο! Ποιος θα ξεχάσει ένα τρελό σόλο κόντρα στη Φρανκφούρτη...

Ο ίδιος έχει τονίσει πως θέλει να βελτιώσει την πρώτη του επαφή με τη μπάλα, αλλά και να πάψει να σκέφτεται μόνο το γκολ. «Αν παίξω καλά θα πάρω θέση βασικού και μετά όλα τα άλλα έρχονται...» τόνισε ο ίδιος, με τον πατέρα του, Λιρόι Σουλεϊμάν να είναι ο φύλακας – άγγελός του, ο οποίος και του έκοψε τα... δυο λίτρα Coca Cola τη μέρα!

Οι φήμες θέλουν τον Μπρένταν Ρότζερς να προσφέρει στη Σάλκε 15 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι, ποσό που δεν συγκίνησε τους Μπλε. Ο Γκουαρδιόλα ξέρει τη σωστή τιμή και η Σίτι τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Πολύδωρος Παπαδόπουλος

Tα χρόνια που πέρασαν λένε πως δεν γυρίζουν πίσω, έλα όμως που γυρίζουν, αρκεί να υπάρχει η ιδανική παρέα. Σε αυτή εδώ το «μαγαζί» έχουμε ήδη ζήσει 15 τελικούς τελικούς Champions League, τέσσερα Μουντιάλ, τρία Euro, μα καθημερινά ανασύρουμε αναμνήσεις που μένουν καλά χωμένες στη σωστή θέση του μυαλού μας, αυτή που λατρεύει το ποδόσφαιρο, παθιάζεται μαζί του. Από το 2008 κι έπειτα λατρεύουμε να γράφουμε για μπάλα εκτός συνόρων, από την Ιταλία και την Αγγλία μέχρι τη Ζάμπια και την Αργεντινή. Και κάθε φορά, λοιπόν, που νιώθουμε νοσταλγία για τα περασμένα, κλικάρουμε Gazzetta.gr για να ταξιδέψουμε σε ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού...