Οι χειρότερες μεταγραφές στο Νησί!

Οι χειρότερες μεταγραφές στο Νησί!

bet365

Στην τελική ευθεία η σεζόν στο Νησί, αλλά οι μεταγραφές που... αποθεώθηκαν δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πάρουν μπρος! Αυτό είναι το top 10 των χειρότερων φετινών deal.

Εμάνουελ Ριβιέρ (Μονακό σε Νιούκασλ)
Κόστισε στη Νιούκασλ περισσότερα από 5 εκατ. λίρες για να έρθει από τη Μονακό, ωστόσο κανείς στο Σεντ Τζέιμς Παρκ δεν έχει καταλάβει το λόγο! Διαρκής πηγή απογοήτευσης για τους οπαδούς της ομάδας, αφού δεν έχει ακόμα σκοράρει! Ο Γάλλος έχει τραυματισμούς, έχει παίξει 17 ματς και όλοι περιμένουν να δουν πότε θα πανηγυρίσει ένα τέρμα!

Ελιακίμ Μανγκαλά (Πόρτο Σε Μαν. Σίτι)
Η Πόρτο έκανε ακόμα ένα τεράστιο deal, έβαλε στα ταμεία της 32 εκατ. λίρες για να παραχωρήσει τον Μανγκαλά στη Σίτι. Η κακή αγωνιστική συμπεριφορά του Κομπανί τον έχει παρασύρει, ωστόσο αυτή δεν είναι δικαιολογία για άσχημες εμφανίσεις. Δεν έχει πείσει σε καμία περίπτωση και ο προβληματισμός στο Ετιχαντ είναι μεγάλος.

Ρίο Φέρντιναντ (Ελεύθερος σε ΚΠΡ)
Η ΚΠΡ του έδωσε ένα... χρυσό συμβόλαιο για να τον κάνει δικό της, αφού στόχος της ήταν οι έμπειροι πάικτες που θα βοηθούσαν σε μια καλή πορεία. Ο Φέρντιναντ δεν μπόρεσε ποτέ να σταθεί όπως ήθελε (με το ζόρι 11 ματς), η ομάδα βουλιάζει και θα είναι ένας άσχημος τρόπος να τελειώσει την καριέρα του.

Ραδαμέλ Φαλκάο (Μονακό σε Γιουνάιτεντ)
Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών το Νησί έγινε άνω - κάτω με το «χτύπημα» του Φαλκάο στη Μάντσεστερ (10 εκατ. ευρώ ο δανεισμός). Μόλις τέσσερα γκολ, εμφάνιση με την ομάδα Νέων και ο Φαν Χάαλ σε... σύγχυση, αφού βλέπει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη να μην είναι σε θέση να βοηθήσει! Ο Κολομβιανός ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες για την επιστροφή του στο Μονακό!

Μάουρο Ζαράτε (Βελέζ σε Γουέστ Χαμ)
Απογοητευμένος ο Αλαρντάις από την εικόνα του Ζάρατε και οι 11 συμμετοχές του μαρτυρούν την άθλια εικόνα του. Ο ίδιος δεν δείχνει ότι μπορεί να αλλάξει εικόνα και ο δανεισμός του στην ΚΠΡ δεν έχει φέρει κάτι θετικό. Μόλις δυο γκολ, μια ασίστ και συνολικά 487 λεπτά!

Μάριο Μπαλοτέλι (Μίλαν σε Λίβερπουλ)
Η Λίβερπουλ δαπάνησε 16 εκατ΄λίρες για τον αποκτήσει, ελπίζοντας πως θα καλύψει το κενό του Σουάρες... Ο Ρότζερς έκανε υπομονή, τον βοήθησε ψυχολογικά, αλλά ο Ιταλός απλά δεν μπορεί. Ελάχιστες συμμετοχές στο βασικό σχήμα, 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μόλις ένα τέρμα. Ο Ιταλός μετά το Euro 2012 είναι μεταμορφωμένος προς το χειρότερο...

Γκάρεθ Μπάρι (Ελεύθερος σε Εβερτον)
Αυτή η μεταγραφή σφραγίζει τη χειρότερη σεζόν της Εβερτον τα τελευταία χρόνια. Στα χαρτιά παρουσιάστηκε ως μια εντυπωσιακή κίνηση, αφού ο παίκτης ήταν ελεύθερος. Ωστόσο, ο Μπάρι δεν μπόρεσε να δώσει ποτέ την ώθηση που αναζητούσε φέτος η μεσαία γραμμή των «ζαχαρωτών». Με 25 συμμετοχές, αλλά μόλις... μια ασίστ, ο 34χρονος δεν δικαιολόγησε ποτέ το βαρύ συμβόλαιό του.

Ανχελ Ντι Μαρία (Ρεάλ σε Γιουνάιτεντ)
Ηταν η πιο ακριβή μεταγραφή του καλοκαιριού, η Γιουνάιτεντ δαπάνησε 60 εκατ. λίρες για να τον αποκτήσει, ελπίζοντας πως θα φέρει αρκετούς βαθμούς στην ομάδα. Ο Αργεντίνος όμως απογοήτευσε, δεν μπόρεσε να εγκλιματιστεί ποτέ, με τον Φαν Χάαλ να συνεχίζει να τον στηρίζει ελπίζοντας στη μεγάλη αλλαγή. Εχει παίξει 21 ματς, έχει σκοράρει 3 γκολ και όλοι στο Μάντσεστερ περιμένουν την... πρόταση της Παρί!

Ρίκι Λάμπερτ (Σαουθάμπτον σε Λίβερπουλ)
Δεν είχε κάνει ποτέ το μεγάλο ξεπέταγμα, η καριέρα του στο μεγαλύτερο μέρος της ήταν σε μικρές ομάδες, αλλά για κάποιο λόγο στη Λίβερπουλ πίστευαν πως θα πετύχει. Γι αυτό άλλωστε δεν δίστασαν να δαπανήσουν 4.5 εκατ. λίρες για να τον αποκτήσουν. Σε 19 ματς, μόλις 2 τέρματα και το... πείραμα απέτυχε! Δύσκολα θα παραμείνει στο Ανφιλντ και στα 33 του θα ψάξει νέα ομάδα.

Φερνάντο (Πόρτο σε Μάντσεστερ Σίτι)
Ο Πελεγκρίνι πίστεψε πάνω του, πίεσε να δοθούν 15.4 εκατ. λίρες ήταν σίγουρος πως θα δώσει άλλον αέρα στη μεσαία γραμμή της Σίτι, αλλά ο Φερνάντο είναι έξω από τα νερά του, ιδιαίτερα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε 21 ματς έχει 2 γκολ και 2 ασίστ. Οπως αποδείχθηκε, η Πόρτο χαμογέλασε αρκετά το καλοκαίρι δίνοντας Μανγκαλά, Φερνάντο.

 

Τελευταία Νέα