Πώς ο Εντέν έγινε... Αζάρ!

Gazzetta team
Πώς ο Εντέν έγινε... Αζάρ!

bet365

Εάν θέλεις να κάνεις το πρωινό της Κυριακής πιο ευχάριστο όπως κάνει ο γρήγορος σταρ της Chelsea , διάβασε την έκθεση του FFT για το Βέλγο και μπες στη δράση.

Τεχνικά δεδομένα

100

Αυτή τη σεζόν έχει συμπληρώσει τις περισσότερες επιτυχημένες τριπλές στην Premier. Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου είχε 100 ενώ ο Luis Suarez είναι στη δεύτερη θέση στο 63.

Ψυχολογία

«Το έχω δει να ωριμάζει και να πιστεύει στις ικανότητές του. Είναι ταυτόχρονα διασκεδαστικός και αποτελεσματικός. Ο ίδιος ο Mourinho πρέπει να είναι υπερήφανος για τη δουλειά του. Το λεω αυτό γιατί τα αποτυπώματα της δουλειάς του Mourinho πάνω στον Hazard είναι φανερά.» Fabio Capello

Η τρέχουσα αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο

100 εκατομμύρια λίρες είναι η τιμή στην οποία έχει βάλει ο Mourinho για τον Hazard μετά τις φήμες για το ενδιαφέρον της Paris Saint-Germain.

Παραγωγικότης

Ο Hazard ξεπέρασε το λογαριασμό των 13 ασιστ, που είχε την περασμένη περίοδο, στις 8/2/2014.Στο τέλος του Φεβρουαρίου μόνο ο Wayne Rooney είχε περισσότερες (19) έναντι του Hazard που είχε 18.

Διατροφή

Μια πίτα μετά τον αγώνα

Burger βουβαλίσιο. Ο βουβαλίσιος οργανικός κιμάς είναι χαμηλότερος σε λιπαρά και υψηλότερος σε ωμέγα 3 από το μοσχαρίσιο λόγω του ότι τα βουβάλια τρέφονται με φυσικό γρασίδι. Σερβίρεται με κόκκινα κρεμμύδια (αντιοξειδωτικά), αντσούγιες (ωμέγα 3 και ασβέστιο) και πίκλες οι οποίες λόγω του ότι έχουν ξύδι προστατεύουν από κράμπες. Και φυσικά, (συγγνώμη Eden για αυτό), χωρίς καθόλου τυρί.

Τρόπος ζωής (Lifestyle)

Το Burgergate

Ο Hazard σε έναν προκριματικό του EURO 2012 είχε τιμωρηθεί από την ομάδα της χώρας του με αποκλεισμό από τρία παιχνίδια διότι μόλις έγινε αλλαγή έφαγε στον πάγκο των αναπληρωματικών τρία cheeseburger και chips! Μετά από αυτό το συμβάν δήλωσε ότι: «Έμαθα πολλά και τώρα πλέον ακολουθώ αυστηρή δίαιτα.»

Οι ασκήσεις στο γήπεδο

Προετοιμασία:

Στάσου στο κέντρο του γηπέδου με την πλάτη σου στραμμένη στο τέρμα , έναν τροφοδότη στην άκρη του κεντρικού κύκλου, ακριβώς πίσω σου και δυο κώνους τοποθετημένοι πίσω από τον τροφοδότη ο ένας κοντά στον άλλον και έναν δεύτερο τροφοδότη σε θέση έξω δεξιά.

Εκτέλεση:

Γύρνα αριστερά και φύγε με σπριντ. Ο πρώτος τροφοδότης σου πασάρει αμέσως τη μπάλα. Άλλαξε κατεύθυνση, ντρίπλαρε τους κώνου και βγάλε μπαλιά στο δεύτερο τροφοδότη στα έξω δεξιά. Αυτός μόλις πάρει τη μπαλιά σου σε σημαδεύει με σέντρα και είτε σουτάρεις κατ’ ευθείαν είτε αφού την κοντρολάρεις με το στήθος. Επανέλαβε την άσκηση από την αριστερή πλευρά.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Σταύρου
Juventus Athens Soccer school Head Coach

 

Τελευταία Νέα