Υπάρχει ζωή μετά τα ποδοσφαιρικά 30;

Gazzetta team
Υπάρχει ζωή μετά τα ποδοσφαιρικά 30;

bet365

Ο βετεράνος Jamie Cureton, το αρπακτικό του Αγγλικού πρωταθλήματος, συμβουλεύει πώς να προσαρμόσεις το παιχνίδι σου ακόμα και όταν περάσεις κατά πολύ τα 30 σου χρόνια.

Εάν έχει ς το κατάλληλο σώμα μπορείς να γίνεις ένας καλός σκόρερ, αλλά λόγω του ότι εγώ δεν είμαι μεγαλόσωμος μου είναι και πιο δύσκολο να αλλάξω ποδοσφαιρικό στυλ όσο μεγαλώνω σε ηλικία.

Εάν μη τι άλλο παίζω περισσότερο στην πλάτη των αμυντικών διότι παρά το γεγονός ότι είμαι ακόμα γρήγορος στα πρώτα 5 μέτρα δεν έχω την παρατεταμένη ταχύτητα που χρειάζεται για να ξεφύγω από τους αμυντικούς εάν αρχίσω την κούρσα από πολύ πίσω.

Τις περισσότερες φορές βγαίνω οφσάιντ αλλά λόγω του ότι παίζω στην πλάτη τους είμαι βέβαιος ότι εάν περάσω τότε θα βγω φάτσα στο τέρμα.

Ένα πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να φροντίσεις να παίξεις όσο το δυνατόν ανάμεσά τους δυο αμυντικούς. Με αυτό τον τρόπο τα τρεξίματα σου θα είναι μέσα και κοντά στη μικρή περιοχή αντί να ξοδεύεις άσκοπα ενέργεια τρέχοντας στα πλάγια πράγμα το οποίο μπορείς να κάνεις όταν είσαι πιο νέος.

Καθώς μεγαλώνεις θα πρέπει να χρησιμοποιείς όλο και ο πιο πολύ το μυαλό σου και να προσπαθείς να κάνεις τις σωστές κούρσες στο σωστό μέρος. Αλλά μην προσπαθήσεις να αλλάξεις το στυλ του παιχνιδιού σου. Είναι μάλλον αργά να αλλάξεις.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Σταύρου
Juventus Athens Soccer school Head Coach

 

Τελευταία Νέα