Τα γκολ που θα εκτοξεύσουν τον Κέιν!

Gazzetta team
Τα γκολ που θα εκτοξεύσουν τον Κέιν!

bet365

Ο Chris Flanagan του Four Four Two βρέθηκε στο Γουέμπλεϊ για να δει τον Κέιν να σκοράρει δυο φορές στην τριάρα κόντρα στη Ντόρτμουντ. Γιατί αυτά τα τέρματα ανεβάζουν τις μετοχές του στα ύψη...

Ο Χάρι Κέιν έβαλε τα χέρια του στο πρόσωπο γεμάτος απογοήτευση. Eίχε χάσει μια μεγάλη ευκαιρία στο ματς με τη Μόνακο και στο ντεμπούτο του στο Champions League δεν μπορούσε να βοηθήσει την Τότεναμ να κερδίσει! Οι Σπερς αποκλείστηκαν από τον όμιλο, με τον διεθνή φορ να μη μπορεί να δικαιολογήσει τον τίτλο του Killer. Tο ίδιο πρόβλημα το είχε και στο Euro με την Αγγλία. Ο παίκτης που είχε σκοράρει 77 γκολ σε τρεις σεζόν στην Premier League, αδυνατούσε να πάρει την ομάδα στις πλάτες του σε μεγάλα ραντεβού εκτός συνόρων! Ο κορυφαίος σκόρερ της Premier είχε κάτι να αποδείξει!

Ο Αγγλος πάτησε fast forward, βρήκε απέναντί του τη Ντόρτμουντ και με δυο υπέροχα γκολ έδωσε με το... καλημέρα στους Σπερς το πάνω χέρι για πρόκριση στη φάση των «16». To πρώτο γκολ ήταν εξαιρετικό, το δεύτερο ήταν η κλασική του κίνηση, αυτή με την οποία έχει σκοράρει πολλά τέρματα στο Νησί.

«Ηταν φανταστικός. Είναι ένας από τους καλύτερους φορ στον κόσμο και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι αυτό. Το να σκοράρει σε αγώνες στο Champions League, τη σημαντικότερη διοργάνωση θα του δώσει την πίστη που του αξίζει» τόνισε ο Ποκετίνο, ο οποίος δε μπορεί να φανταστεί την ενδεκάδα του χωρίς αυτόν! Η Τότεναμ αντιμετωπίζει τη διοργάνωση διαφορετικά, αφού πλέον ξέρει πως ο Κέιν μπορεί να μεταφέρει τις εμφανίσεις του και σε άλλη σκηνή, τη λαμπερή του Champions League. Mε τον διεθνή φορ σε αυτή την κατάσταση, η υπόλοιπη ομάδα παίρνει αυτοπεποίθηση!

Η Τότεναμ δεν πρόκειται να κερδίσει το Champions League, αλλά αυτή η ομάδα, με αυτόν τον φορ μπορεί να βρεθεί ακόμα και στα προημιτελικά! Ο αντίκτυπος δεν τελειώνει εκεί: Τα δυο τέρματα του Κέιν εναντίον της Ντόρτμουντ ήταν πολύ καλά και για την Αγγλία. Ο διεθνής φορ μπορεί να έχει 10 γκολ σε 21 παιχνίδια για τα Τρία Λιοντάρια, αλλά στο Euro 2016 δε βρήκε δίχτυα. Ηταν σκιά του εαυτού του, φάνηκε να χάνει την εμπιστοσύνη του! Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν θέλει έναν επιθετικό γεμάτο αμφιβολίες.

Οι Αγγλοι περιμένουν πολλά από τον φορ της Τότεναμ, ελπίζοντας πως με τα γκολ του θα οδηγήσει ψηλά την ομάδα στο τουρνουά. Ηταν μια καλή αρχή... Μπορεί ο Ποκετίνο να τονίζει πως τα γκολ του θα τον κάνουν κορυφαίο φορ, αλλά ο Φιλ Νέβιλ έχει άλλη άποψη για το μέλλον του. «Θα μπορούσε να εγκαταλείψει τους Σπερς για να γίνει πραγματικά κορυφαίος, παγκόσμιας κλάσης παίκτης τύπου Λεβαντόφσκι. Δεν μπορεί η Τότεναμ να μείνει σε αυτό το επίπεδο, πρέπει να ανέβει για να τον κρατήσει. Αν δε γίνει αυτό, θα φύγει για τη Ρεάλ ή τη Μπαρτσελόνα».

 

Τελευταία Νέα