Σολ Κάμπελ: «Τα παιχνίδια που άλλαξαν τη ζωή μου»

Gazzetta team
Σολ Κάμπελ: «Τα παιχνίδια που άλλαξαν τη ζωή μου»

bet365

Ο Σολ Κάμπελ εξομολογείται στο FourFourTwo τα παιχνίδια που ήταν πιο καθοριστικά στην πλούσια καριέρα του.

Τότεναμ – Τσέλσι 1-2 (5 Δεκεμβρίου 1992)

«Τίποτα δεν σε προετοιμάζει για το ντεμπούτο σου. Είχα περίπου 20’ στη διάθεσή μου, προκειμένου να εντυπωσιάσω, να κάνω κάτι το ιδιαίτερο. Δεν είχα καν ονειρευτεί να σκοράρω και μόνο και μόνο που μπήκα στον αγωνιστικό χώρο, ένιωθα τεράστια χαρά και ικανοποίηση. Δύο-τρία χρόνια μετά το ντεμπούτο τους, οι περισσότεροι χάνονται. Δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσω να συμβεί και σε μένα».

Αγγλία – Ουγγαρία 3-0 (18 Μαΐου 1996)

Sol Campbell

«Όταν κάνεις το ντεμπούτο σου με την εθνική δεν σκέφτεται απέναντι σε ποιον αντίπαλο το έκανες. Έπαιξα απέναντι στην Ουγγαρία, μπαίνοντας ως αλλαγή λίγο πριν το Euro του 2016. Προσπάθησα να το απολαύσω. Ήταν παράξενη εμπειρία, καθώς οι περισσότεροι συμπαίκτες μου δεν με γνώριζαν. Ήμουν πολύ περήφανος».

Λέστερ – Τότεταμ 0-1 (21 Μαρτίου 1999)

«Ήμουν αρχηγός στον πρώτο μου τελικό και ήταν φανταστικό. Η κατάκτηση του Λιγκ Καπ ήταν από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου. Εκείνο που το έκανε ιδιαίτερο ήταν ότι είχαμε μείνει με 10 παίκτες. Στην παράταση ήμασταν πολύ κουρασμένοι. Κάποιες φορές χρειάζεσαι και τύχη. Και εκείνη τη μέρα γράψαμε ιστορία. Ήμουν ο πρώτος μαύρος αρχηγός που σήκωσε το τρόπαιο στο Wembley».

Άρσεναλ – Τσέλσι 2-0 (4 Μαΐου 2002)

«Ήμουν ήδη υπό πίεση, έχοντας αφήσει την Τότεναμ και όλα τα βλέμματα ήταν μονίμως πάνω μου. Έπρεπε να αποδείξω σε όλους ότι είχα πάρει τη σωστή απόφαση. Το να κερδίσω το νταμπλ στην πρώτη μου σεζόν με την Άρσεναλ ήταν απίστευτο».

Γουέστ Μπρομ – Νιούκαστλ 3-1 (5 Δεκεμβρίου 2010)

«Ήταν η 500ή μου εμφάνιση στην Premier League. Δεν ήμουν για πολύ καιρό στη Νιούκαστλ και τελικά δεν έμεινε εκεί για πολύ... Το να πιάσεις, όμως, αυτόν τον αριθμό εμφανίσεων ήταν κάτι που δεν είχαν καταφέρει πολλοί παίκτες. Δείχνει την ποιότητά σου όλα αυτά τα χρόνια, την πειθαρχία και την τύχη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα