Και ο Τσόλο χάνει... με κάτω τα χέρια (vids)

Και ο Τσόλο χάνει... με κάτω τα χέρια (vids)

Και ο Τσόλο χάνει... με κάτω τα χέρια (vids)

bet365

Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος γυρίζει το χρόνο πίσω και θυμίζει τις πιο βαριές ήττες του Ντιέγκο Σιμεόνε, ως προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μόνο συνηθισμένο δεν είναι το φαινόμενο, ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να δέχεται τρία γκολ σε ένα παιχνίδι. Το βράδυ του Σαββάτου, όμως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε τρεις φορές μέσα στο Βιθέντε Καλντερόν, με την Ατλέτικο να μην έχει απάντηση σε κανένα από τα τέρματα του CR7 και την Ρεάλ να παίρνει μία από τις μεγαλύτερες εκτός έδρας νίκες της σε μαδριλένικο ντέρμπι. Πόσο συχνά όμως η συμπαγής άμυνα του «Τσόλο» δέχεται τόσα πολλά γκολ σε ένα 90λεπτο; Σπάνια. Αυτή ήταν μόλις η έκτη φορά, που συμβαίνει, από τότε που ο Αργεντινός βρίσκεται στον πάγκο της Ατλέτικο. Το FourFourTwo του gazzetta.gr θυμίζει τις προηγούμενες πέντε, στις οποίες οι «ροχιμπλάνκος» ηττήθηκαν με τρία γκολ διαφορά.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης 1-4 (11/4/2012)
Όπως και τώρα στο τελευταίο μαδριλένικο ντέρμπι μέσα στο Βιθέντε Καλντερόν, έτσι και στο πρώτο του Ντιέγκο Σιμεόνε, οι «ροχιμπλάνκος» γνώρισαν βαριά ήττα. Αν και το σκορ ήταν στο 1-1 μέχρι το 67’, τελικά η «βασίλισσα» πήρε εντυπωσιακή νίκη με 4-1, για την 33η αγωνιστική της La Liga. Και τότε (όπως και το περασμένο Σάββατο) ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε πετύχει χατ-τρικ.

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 4-1 (16/12/2012)
Οι «μπλαουγκράνα» είχαν ήδη πάρει κεφάλι στη βαθμολογία, πριν το ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία βρισκόταν στη δεύτερη θέση. Αν και οι «ροχιμπλάνκος» προηγήθηκαν μέσα στο Καμπ Νου, η Μπαρτσελόνα ανέτρεψε γρήγορα το σκορ και πήρε μία εντυπωσιακή νίκη με 4-1, αυξάνοντας τη διαφορά της από την Ατλέτικο στους εννέα βαθμούς.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0 (27/1/2013)
Μέσα στην ίδια σεζόν, η ομάδα του Σιμεόνε γνώρισε μία ακόμη βαριά ήττα στην La Liga. «Θύτης» αυτή τη φορά ήταν η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία πριν αντιμετωπίσει τη δεύτερη της βαθμολογίας, Ατλέτικο, βρισκόταν μόλις τέσσερις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ωστόσο, το Σαν Μαμές... έγειρε και με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, οι Βάσκοι πήραν τη νίκη.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0 (5/2/2014)
Ο «κακός δαίμονας» του Ντιέγκο Σιμεόνε τον έχει υποχρεώσει σε βαριά ήττα και στο Copa Del Rey. Συγκεκριμένα, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό, τη σεζόν 2013-14, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε «πάρτι», εξασφαλίζοντας από τον πρώτο κιόλας αγώνα το εισιτήριο για τον τελικό. Το 3-0 ήταν αδύνατο να ανατραπεί, με τη «βασίλισσα», μάλιστα, να επικρατεί και στον επαναληπτικό του Βιθέντε Καλντερόν.

Οσασούνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0 (23/2/2014)
Ατλέτικο, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα ισοβαθμούσαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, πριν τη διεξαγωγή της 25ης αγωνιστικής στη La Liga. Η ομάδα του Σιμεόνε έχανε από την Οσασούνα με 3-0 από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, δίνοντας την ευκαιρία στην Ρεάλ να ξεφύγει (ηττήθηκε και η Μπαρτσελόνα από την Ρεάλ Σοσιεδάδ). Τελικά, αυτή η ήττα με... κάτω τα χέρια στην Παμπλόνα δε στοίχισε, αφού στο τέλος η Ατλέτικο πανηγύρισε το πρωτάθλημα.

Υ.Γ. Στις βαριές ήττες δε συμπεριλαμβάνεται το 4-1 στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2014, επειδή το σκορ στο 90λεπτο ήταν 1-1 και η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε τρία ακόμη γκολ στην παράταση.

 

Τελευταία Νέα