Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Αλ Άιν ο Μπεργκ!

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Αλ Άιν ο Μπεργκ!

bet365

Παρελθόν και επίσημα από την Αλ Άιν έπειτα από δύο χρόνια αποτελεί ο Μάρκους Μπεργκ. Αποχαιρέτησε ο Σουηδός, ο οποίος έχει δεχθεί πρόταση ύψους 2.8 εκατ. ευρώ από το Κατάρ!

Επιστροφή χρημάτων* στο ΟΦΗ - Πλατανιάς και σούπερ αποδόσεις στα μπαράζ της Super League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Μάρκους Μπεργκ επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, καθώς είπε και επισήμως αντίο στην Αλ Άιν.

Ο πρώην φορ του Παναθηναϊκού στην διετία που παρέμεινε στην ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σκόραρε 46 γκολ σε 60 ματς.

Το όνομα του παρά την διάψευση του Ολυμπιακού εξακολουθεί να ακούγεται στους «ερυθρόλευκους» αν και οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως έχει δεχθεί πρόταση ύψους 2,8 εκατ. ευρώ από ομάδα του Κατάρ.

«Οι οπαδοί της Αλ Άιν μου έδειξαν μεγάλη αγάπη και σεβασμό κάτι που είχε επίδραση σε όλα όσα κατάφερα τον χρονικό διάστημα που έμεινα στην ομάδα. Αποχωρώ πλέον έχοντας μεγάλη ευγνωμοσύνη και εκτίμηση για την αγάπη που μου έδειξε ο κόσμος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σουηδός διεθνής στο UAE Sport News.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα