Tρελά λεφτά σε Γκώνια από Αλ Αχλί και Αλ Ουάσλ!

Tρελά λεφτά σε Γκώνια από Αλ Αχλί και Αλ Ουάσλ!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Αίγυπτο η πρωτοπόρος Αλ Αχλί αλλά και η Αλ Ουάσλ από το Ντουμπάι έχουν καταθέσει πρόταση στον Τάκη Γκώνια για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία τους!

O Τάκης Γκώνιας μέσα σε λίγους μήνες έχει εκτοξεύσει στα ύψη τις ποδοσφαιρικές μετοχές του σε σημείο να θεωρείται ως ένας από τους δημοφιλέστερους προπονητές στην Αίγυπτο!

Η Γουάντι Ντέγκλα υπό την καθοδήγηση του πρώην προπονητή του Εργοτέλη παίζει το πλέον ελκυστικό ποδόσφαιρο στην κατηγορία κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο όχι μόνο στην χώρα της Βορείου Αφρικής, αλλά και στον υπόλοιπο αραβικό κόσμο.

Η Αλ Αχλί από τις πλέον ιστορικές και εύπορες ομάδες της Αιγύπτου, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr έχει κινηθεί ήδη για την πρόσληψη του Γκώνια, την στιγμή που και η Αλ Ουάσλ από το Ντουμπάι, στον πάγκο της οποίας πριν από μερικά χρόνια καθόταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα έχει επίσης ψηλά στη λίστα της τον Έλληνα προπονητή.

Παράλληλα και η εθνική Ιορδανίας τσεκάρει τον 47χρονο Βοιωτό, ο οποίος δικαιώνεται για την επιλογή του να εγκαταλείψει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι Αιγύπτιοι υποστηρίζουν πως ο Τάκης Γκώνιας θέλει να συνεχίσει στην Αίγυπτο με την Αλ Αχλί να του προσφέρει ένα άκρως δελεαστικό συμβόλαιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γουάντι Ντέγκλα υπό την καθοδήγηση του Γκώνια τρέχει ένα αήττητο πέντε αγωνιστικών έχοντας αναρριχηθεί στην 13η θέση της βαθμολογίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα