Το «France Football» ανακήρυξε κορυφαίο προπονητή όλων των εποχών τον Ρίνους Μίχελς (pic)

Gazzetta team
Το «France Football» ανακήρυξε κορυφαίο προπονητή όλων των εποχών τον Ρίνους Μίχελς (pic)

bet365

Το γαλλικό περιοδικό που δίνει και τη «Χρυσή Μπάλα», έφτιαξε τη λίστα με τους 50 καλύτερους τεχνικούς της ιστορίας. Δείτε την κατάταξη, στην κορυφή της οποίας βρίσκεται ο θρυλικός Ολλανδός.

Συνηθίζει το «France Football» να φτιάχνει τις λίστες του. Το γαλλικό περιοδικό που προσφέρει και τη «Χρυσή Μπάλα» στον καλύτερο παίκτη του κόσμου, αποφάσισε αυτή τη φορά να τοποθετήσει σε κατάταξη τους 50 πιο σημαντικούς προπονητές στην ιστορία του παιχνιδιού. Με κριτήρια τους τίτλους και το πόσο επηρέασαν την εξέλιξη του παιχνιδιού, τοποθέτησαν στην κορυφή τον θρυλικό Ρίνους Μίχελς, τον άνθρωπο που απογείωσε το «Total Football» και σάρωσε με τον Αγιαξ και την Εθνική Ολλανδίας.

Στη 2η θέση τον Αλεξ Φέργκιουσον. Δείτε όλη τη λίστα και τις θέσεις που έχουν οι προπονητές της εποχής μας, με τον Οτο Ρεχάγκελ να βρίσκεται 46ος. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα