Οριστική αναβολή του τελικού, δεν γίνεται ούτε απόψε το Ρίβερ-Μπόκα

Γιώργος Καραμάνος
Οριστική αναβολή του τελικού, δεν γίνεται ούτε απόψε το Ρίβερ-Μπόκα

bet365

Ο πρόεδρος της CONMEBOL ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια και έτσι ακυρώθηκε εκ νέου η ρεβάνς του τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες. Αγνωστο πότε θα διεξαχθεί.

Τελικά αυτό το Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς δεν θα παιχτεί ποτέ. Ο πρόεδρος της CONMEBOL, Αλεχάντρο Ντομίνγκες ανακοίνωσε ότι ούτε η Ομοσπονδία, ούτε η αστυνομία είναι σε θέση να εξασφαλίσουν και να εγγυηθούν για την ασφάλεια και έτσι το δεύτερο ραντεβού τίτλου για το Κόπα Λιμπερταδόρες δεν θα παιχτεί ούτε την Κυριακή.

Ηταν η Μπόκα Τζούνιορς που νωρίτερα είχε απαιτήσει να μην γίνει ο τελικός, έπειτα από όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας), ενώ αντιθέτως η Ρίβερ ήθελε να γίνει κανονικά, ανοίγοντας μάλιστα και τις θύρες του «Μονουμεντάλ». Η Μπόκα πάλι εκτός της ακύρωσης του αγώνα, ζήτησε και να τηρηθούν όσα αναφέρει ο πειθαρχικός κώδικας της CONMEBOL και να υπάρξει σχετική τιμωρία των γηπεδούχων, που ήταν και οι αποκλειστικοί υπαίτιοι όσων άσχημων γεγονότων παρακολούθησε η ποδοσφαιρική υφήλιος.

Και κάπως έτσι μένει ανοικτή η ημερομηνία της ρεβάνς, με τα τρία μέρη να πρέπει να καθίσουν πιο ήρεμα και να συζητήσουν, ώστε να βρεθεί η πιο σωστή και ασφαλής λύση. «Οι συνθήκες δεν ήταν οι πρέπουσες για να γίνει ο αγώνας. Προσκαλέσαμε τις δύο ομάδες στην Ασουνσιόν (σ.σ.: τα κεντρικά γραφεία της Ομοσπονδίας στην Παραγουάη), ώστε να ορίσουμε νέα ημέρα και ώρα του τελικού», εξήγησε ο Ντομίνγκες. Μέχρι τότε άπαντες περιμένουν να δουν ένα ωραίο παιχνίδι μακριά από τις καφρίλες...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα