Η Μπόκα δεν θέλει να παίξει και ζητάει τιμωρία της Ρίβερ

Gazzetta team
Η Μπόκα δεν θέλει να παίξει και ζητάει τιμωρία της Ρίβερ

bet365

Οι φιλοξενούμενοι ζητούν επισήμως να μην γίνει ο τελικός και να τηρηθεί ο πειθαρχικός κώδικας εις βάρος των γηπεδούχων. Ο τελικός έχει οριστεί για τις 22:00 της Κυριακής και βρίσκεται ξανά στον αέρα.

Στις 17:00 ώρα Ελλάδας, η μεγάλη εφημερίδα της Αργεντινής, «Ole», είχε πρώτο θέμα ότι η Μπόκα Τζούνιορς δεν θέλει να αγωνιστεί σήμερα και λλιγο αργότερα αναρτήθηκε και η επίσημη τοποθέτηση του club. Οι Ξενέισες εξηγούν ότι το Σάββατο τους απασχολούσε μόνο η σωματική ακεραιότητά τους, ενώ την Κυριακή που θα έπρεπε να ασχοληθούν ξανά με το ποδόσφαιρο, θεωρούν ότι ο τελικός δεν γίνεται να διεξαχθεί, έπειτα απ' όσα συνέβησαν.

Ο αρχηγός τους, Πάμπλο Πέρες μάλλον δεν είναι καν σε θέση να αγωνιστεί, έχοντας χτυπημένο μάτι, ενώ γενικότερα η Μπόκα ζητάει την τιμωρία της Ρίβερ Πλέιτ, όπως ορίζει το άρθρο 18 του πειθαρχικού κώδικα της CONMEBOL, το οποίο περιγράφει περιστατικά σαν εκείνο του Σαββάτου και φωτογραφίζει την υπαιτιότητα των γηπεδούχων. Είμαστε σε αναμονή και περιμένουμε μέχρι το βράδυ. Ο τελικός είναι ορισμένος για τις 22:00.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα