Ψήφισε το καλύτερο γκολ της Τρίτης!

Gazzetta team
Ψήφισε το καλύτερο γκολ της Τρίτης!

bet365

Ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος και οι διευθυντές του gazzetta.gr, Βασίλης Σαμπράκος και Μιχάλης Τσόχος περιμένουν την δική σου ψήφο προτίμησης προκειμένου να γνωρίζουν ποιο γκολ θα μετατραπεί σε ένα υπέροχο πιάτο!

Έχοντας όλες τις προηγούμενες ημέρες συνηθίσει να βλέπουμε από 1-2 εντυπωσιακά γκολ στα τρία ματς που παίζονταν, σαφώς και μπορούμε να πούμε ξεκάθαρα πως η Τρίτη μπορεί να είχε αγωνιστικές εκπλήξεις όπως ήταν οι νίκες της Ιαπωνίας και της Σενεγάλης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας χάρισε γκολ που θα μας έκανε να πεταχτούμε με ενθουσιασμό από καρέκλες και καναπέδες!

Υπό αυτή την έννοια και δύσκολο ήταν το έργο της «επιτροπής σοφών» του gazzetta.gr προκειμένου να επιλέξουν τα τρία εκείνα γκολ που τεθούν προς ψήφιση από τους αναγνώστες και στην συνέχεια αφού ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάνει τα... μαγικά του, ο Βασίλης Σαμπράκος και ο Μιχάλης Τσόχος θα πουν «Φάε Το Γκολ» και θα απολαύσουν το πρώτο στις προτιμήσεις.

H γιαπωνέζικη κουζίνα είναι πολύ πιθανό να κάνει... σεφτέ στην καθημερινή εκπομπή του gazzetta.gr στο facebook, αφού το 2ο τέρμα της Ιαπωνίας, αυτό που πέτυχε με κεφαλιά ο Οσάκο και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 κόντρα στην Κολομβία είναι στα τρία ωραιότερα της ημέρας.

Την περασμένη Παρασκευή η... συνταγή Τσερίσεφ ήταν αυτή που δοκίμασαν οι διευθυντές του gazzetta. Όμως και στο... τραπέζι της Τετάρτης δεν αποκλείεται να γευτούν πάλι κάτι που να θυμίζει την διοργανώτρια χώρα, μιας και ο Τζιούμπα πέτυχε ένα απίθανο γκολ. Δέχτηκε μια... σαραντάρα μπαλιά, κατέβασε όμορφα, πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του αμυντικού της Αιγύπτου, σούταρε και γκοοοοολλλλ. Είναι και για το ψηφίζεις και για να το... τρως!

Για να είμαστε ειλικρινείς από σενεγαλέζικη κουζίνα δεν έχουμε ιδέα. Οπότε θα παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον αν τελικά επιλέξετε με τις ψήφους σας για πρώτο το... περίεργο γκολ που πέτυχε ο Νιάνγκ κι ήταν ένα σύνολο γκαφών από αμυντικό (Κριχόβιακ), τερματοφύλακα (Σέζνι) και 4ο διαιτητή!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΣΑΚΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΙΑΝΓΚ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΖΙΟΥΜΠΑ

ΨΗΦΙΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ... #FaeToGoal

 

Τελευταία Νέα