Ρωσία - Σερβία 4-0: Φιλική ήττα με βασικούς Μλαντένοβιτς, Γκατσίνοβιτς, Ζίβκοβιτς

Ιάσονας Θεριός
mladenovic_serbia

bet365

Μλαντένοβιτς, Γκατσίνοβιτς και Ζίβκοβιτς βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα της Σερβίας, ωστόσο είδαν τη χώρα τους να γνωρίζει βαριά ήττα ήττα με τριάρα (4-0) από τη Ρωσία σε φιλικό παιχνίδι. Εκτός αποστολής για την τελευταία ο Γιούρι Λοντίγκιν.

Βαριά ήττα από τη Ρωσία υπέστη σε φιλικό παιχνίδι η... σουπερλιγκάτη Σερβία. Ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς έδωσε φανέλα βασικού στον Φιλίπ Μλαντένοβιτς του Παναθηναϊκού, τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ αλλά και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ. Οι δύο τελευταίοι αγωνίστηκαν για 45 λεπτά και ο πρώτος για 57. Εκτός αποστολής ο γκολκίπερ του «τριφυλλιού», Γιούρι Λοντίγκιν, για τη Ρωσία.

Μάλιστα, ο κόουτς της Σερβίας άλλαξε το συνηθισμένο του 3-5-2 και δοκίμασε το 4-3-3. Ο «πράσινος» μπακ τοποθετήθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας, έχοντας μπροστά στην πλευρά τον επιθετικό του Δικεφάλου, ενώ στο δεξί «φτερό» της επίθεσης βρέθηκε ο εξτρέμ των «ασπρόμαυρων». Τα πράγματα δεν πήγαν καλά για την ομάδα τους ωστόσο, αφού στο 21' έμεινε με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Γκάγιτς.

Ο Μίραντσουκ πέτυχε δύο τέρματα (22' & 55') και οι Οσιπένκο (32') και Σεργκέεφ (90+1') ήταν αυτοί που επίσης έβαλαν το λιθαράκι τους στη νίκη των Ρώσων.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα