Ρωσία – Βραζιλία 0-3

Gazzetta team
Ρωσία – Βραζιλία 0-3

bet365

Η Βραζιλία κέρδισε πολύ εύκολα με 3-0 τη Ρωσία στην Μόσχα και χωρίς τον Νεϊμάρ. Πολλά τα προβλήματα για τους διοργανωτές.

Η Βραζιλία ταξίδεψε στην Μόσχα χωρίς τον τραυματία Νεϊμάρ, όμως οι Βραζιλιάνοι πέρασαν εύκολα με νίκη 3-0 επί της Ρωσίας, που μετρούσε πάρα πολλές απουσίες και κατάφερε να είναι ανταγωνιστική μόνο για ένα ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή από το ξεκίνημα, όμως οι Ρώσοι κράτησαν το 0-0 μέχρι το ημίχρονο χάρη στις αποκρούσεις του Ακινφέεβ. Οι γηπεδούχοι είχαν 2-3 καλές στιγμές, αλλά μετά το 0-1 στο 53’ με τον Μιράντα κατέρρευσαν. Οι παίκτες του Τιτέ κυριάρχησαν, έφτασαν στο 0-2 με πέναλτι του Κουτίνιο στο 62’ και στο 0-3 με τον Παουλίνιο στο 66’. Οι Ρώσοι πλησίασαν στο γκολ στη συνέχεια, όταν τα πάντα είχαν ουσιαστικά τελειώσει, αλλά τίποτα δεν άλλαξε.

Ρωσία (Στανισλάβ Τσερτσέσοβ): Ακινφέεβ, Κομπάροβ (76’ Ζιρκόβ), Κουντρισόβ, Κουτσεπόβ, Γκρανάτ, Σαμέντοβ, Γκλουσακόβ (64’ Αν. Μιραντσούκ), Ζόμπνιν (85’ Ερόχιν), Γκολοβίν, Αλ. Μιραντσούκ (53’ Τζαγκόεβ), Σμόλοβ (71’ Ζαμπολότνι)

Βραζιλία (Τιτέ): Άλισον, Ντάνι Άλβες (83’ Φάγκνερ), Μιράντα (86’ Ζερομέλ), Τιάγκο Σίλβα, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Παουλίνιο (71’ Ρενάτο Αουγκούστο), Κουτίνιο (79’ Φρεντ), Ντάγκλας Κόστα, Γουίλιαν (79’ Τάισον), Γκάμπριελ Ζέσους (65’ Φιρμίνο)

 

Τελευταία Νέα