ΠΑΟΚ - Άρης: Η Τούμπα «ντύθηκε» στα λευκά! (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ - Άρης: Η Τούμπα «ντύθηκε» στα λευκά! (pics)

bet365

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου (23/2) χιονίζει σε πολλές περιοχές και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα το γήπεδο της Τούμπας να έχει «ντυθεί», ήδη, στα λευκά!

Εντονη χιονόπτωση σημειώνεται και στη Θεσσαλονίκη, που ξύπνησε στα λευκά και ήδη πολλά σημεία της είναι «ντυμένα» από χιόνι, μεταξύ αυτών και το γήπεδο της Τούμπας, όπου στις 11 το πρωί ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

Ο αγωνιστικός χώρος έχει καλυφθεί από χιόνι, το οποίο θα πρέπει να καθαριστεί σε ένα μικρό σημείο του για να γίνει η προπόνηση, ενώ σε ότι αφορά τη διεξαγωγή της αυριανής αναμέτρησης, οι προβλέψεις της ΕΜΥ κάνουν λόγο για ηλιοφάνεια από τις πρωινές ώρες της Κυριακής στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με χαμηλές θερμοκρασίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα