Μήτρογλου: «Δεν είχα την καλύτερη απόδοση στο ντεμπούτο μου»

Μήτρογλου: «Δεν είχα την καλύτερη απόδοση στο ντεμπούτο μου»

Gazzetta team
Μήτρογλου: «Δεν είχα την καλύτερη απόδοση στο ντεμπούτο μου»

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνισή του στο πρώτο παιχνίδι με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ.

Ο Έλληνας επιθετικός πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη Γαλατά στον εκτός έδρας αγώνα με την Αλάνιασπορ του Γιώργου Τζαβέλλα. Ο «Μητρογκόλ» αγωνίστηκε για 55 λεπτά πριν αντικατασταθεί, χωρίς να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τη Γαλατάσαραϊ να αφήνει δύο βαθμούς στο ισόπαλο 1-1.

Μετά το παιχνίδι ο Μήτρογλου αναγνώρισε πως δεν έκανε καλή εμφάνιση, ωστόσο θεωρεί ότι θα «δέσει» με τους συμπαίκτες του με την πάροδο του χρόνου.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

«Πριν από αυτό το παιχνίδι είχα κάνει μόλις μία προπόνηση και αυτό φυσικά δεν είναι πολύ εύκολο. Τώρα αρχίζω να γνωρίζω τους συμπαίκτες μου και να με καταλαβαίνουν και αυτοί. Είχαμε ένα αποτέλεσμα που δεν θέλαμε αφού στόχος μας ήταν η νίκη, δυστυχώς όμως ήρθαμε ισόπαλοι. Αυτό με δυσαρέστησε πολύ. Η δική μου απόδοση δεν ήταν η καλύτερη.

Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα πάμε καλύτερα. Το σημαντικό είναι η ομάδα να είναι πρωταθλήτρια και επιτυχημένη. Μέχρι να γίνει αυτό θα ήθελα να βρω το δρόμο προς τα δίχτυα. Θα προσπαθήσω να σκοράρω, αν και το σημαντικότερο είναι η ομάδα μου να είναι πρωταθλήτρια στο τέλος της σεζόν», ανέφερε ο Μήτρογλου.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα