Απόλλων Λάρισας - Καραϊσκάκης 2-0

Gazzetta team
Απόλλων Λάρισας - Καραϊσκάκης 2-0

bet365

Σπουδαία νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας, που επικράτησε 2-0 του Καραϊσκάκη και βλέπει για τα καλά την δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο Απόλλων Λάρισας πήρε το ντέρμπι με τον Καραϊσκάκη, επικρατώντας 2-0 και κοιτάει για τα καλά την πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι κι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 9' με τον Χατζηστραβό να πλασάρει από πλεονεκτική θέση άουτ. Στο 17' οι γηπεδούχοι απείλησαν, όταν ο Ναζίμ έβγαλε τετ α τετ τον Μπαλοτέλι ο οποίος όμως πλάσαρε άουτ. Στο 42' ο Απόλλων Λάρισας είχε δοκάρι με σουτ του Σουλιώτη και στο 43' ο Μπαστακός με πλασέ έκανε το 1-0 κι έστειλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια.

Και στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι απείλησαν με την έναρξή του, με κεφαλιά του Σιφναίου να φεύγει άουτ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης και στο 79' είχαν δοκάρι, όταν ο Αλμπάνης με σουτ δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Τελικά ο Απόλλων Λάρισας έβαλε... τέλος στο παιχνίδι στο 80', με τον Σιφναίο μετά από λάθος του Καραγιαννίδης να σημειώνει το 2-0.

Με αυτή τη νίκη ο Απόλλων Λάρισας έφτασε τους 23 βαθμούς, όσους και ο Απόλλων Σμύρνης, που παίζει στις 15:00 και ανέβηκε στη δεύτερη θέση.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Καρρίκι, Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Ναζίμ, Χατζής, Λίταινας, Κόστα (85' Νύκταρης), Σιφναίος (88' Γκουντρουμπής), Μπαστακός (73' Τασιουλής)

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Γ. Πετράκης): Μέλκα, Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Παπανίκου, Χατζηστραβός, Αλμπάνης, Καπίας, Ψιάνος, Μέτσε (79' Μασούρας), Κυβελίδης, Τσούτσης (87' Τερεζίου).

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα