Λεβαδειακός - Απόλλων Πόντου 2-0

Gazzetta team
Λεβαδειακός - Απόλλων Πόντου 2-0

bet365

Ο Λεβαδειακός έκανε αυτό που αναμενόταν, κέρδισε τον γεμάτο προβλήματα Απόλλωνα Πόντου 2-0 και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Σημαντική κι αναμενόμενη νίκη για τον Λεβαδειακό, ο οποίος επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Πόντου, φτάνοντας τους 14 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι καισ τα 90 λεπτά κι έφτασαν σε μια εύκολη νίκη.

Το 1-0 ήρθε στο 38ο λεπτό, όταν οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού βγήκαν στην κόντρα, ο Ιωαννίδης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή κι έγραψε το 1-0. Αυτό το σκορ ήταν που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, με το δεύτερο 45λεπτο να αρχίζει με γκολ.

Συγκεκριμένα στο 52' ο Ενομό ντρίμπλαρε τον Αραμαντίδη πρώτα και τον Θεολόγου στη συνέχεια και με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Πολίτη για το 2-0. Από εκεί και πέρα οι φάσεις ήταν λίγες, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια εύκολη και σημαντική νίκη.

Λεβαδειακός (Αντωνίου): Μπάγιτς, Αργυρόπουλος, Λιάγκας, Βήχος, Καραχάλιος, Κοζορώνης (66′ Ορφανίδης), Τσάπρας, Νίκας (84′ Χατζηλάμπρος), Συμελίδης, Ιωαννίδης, Εν Νομό (57′ Μακρής).

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν, Πορτουλίδης, Καλογέρης, Λουφάκης (87′ Χριστοδούλου), Τσουμάνης (46′ Δαλιανόπουλος), Θεολόγου, Αμαραντίδης, Καλαϊτζίδης (74′ λ.τ Δόρης).

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα