ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς 2-0

Gazzetta team
ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς 2-0

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε του Πλατανιά 2-0 στο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Super League 2 κι ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας περιμένοντας το αποτέλεσμα του Απόλλωνα Σμύρνη με την Κέρκυρα την Δευτέρα.

Στην κορυφή της Super League 2 ανέβηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε του Πλατανιά 2-0 στο ντέρμπι της αγωνιστικής και πλέον περιμένει το παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με την Κέρκυρα την Δευτέρα για να δει αν θα μπορέσει να παραμείνει στη κορυφή.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από τα πρώτα λεπτά κι έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία με τον Κριζμάν στο 14', με τους αμυντικούς του Πλατανιά να προλαβαίνουν λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στη συνέχεια ο ΠΑΣ απείλησε εκ νέου με τον Κριζμάν αλλά το σουτ του έφυγε άουτ και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια μένοντας στο 0-0.

Στην επανάληψη, ο Πλατανιάς απείλησε για πρώτη φορά στο 53' με τον Νίλι κι από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε ξανά τα ηνία και κατάφερε να σκοράρει. Συγκεκριμένα στο 64', ο Κάστρο από κοντά μετά από κεφαλιά του Παντελάκη που έσωσε ο Ποζατζίδης, έκανε το 1-0. Στο 71' ο Παμλίδης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και στο 76' σκόραρε! Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Γκοτ έδιωξε, η μπάλα έφτασε στον Παμλίδη ο οποίος σούταρε με πολλά σώματα μπροστά του στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0! Κάπως έτσι ο ΠΑΣ πήρε ένα σημαντικό τρίποντο και πέρασε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος (52′ Πίτου), Παντελάκης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Κάστρο, Κρίζμαν, Λέο (85′ Λώλης), Νάουμετς, Ξύδας (71′ Παμλίδης)

Πλατανιάς (Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Κέντες, Νιαυραδάκης, Ρουσσάκης (61′ Σάαντο), Λεωνιδόπουλος (46′ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπιανκόνι, Περντόμο, Παπαδόπουλος (58′ Καραγκούνης)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα