Super League 2: Τριάρα ο Απόλλωνας, μοιρασιά στην Πάτρα, νίκη για Πλατανιά

Gazzetta team
Super League 2: Τριάρα ο Απόλλωνας, μοιρασιά στην Πάτρα, νίκη για Πλατανιά

bet365

Με τα προβλήματα να παραμένουν η Super League 2 έκανε... σέντρα! Ο Απόλλωνας Σμύρνης ξεκίνησε με το... δεξί το πρωτάθλημα και το εύκολο 3-0 επί του Εργοτέλη, ενώ μεγάλη νίκη πέτυχε και ο Πλατανιάς (3-2 τον Λεβαδειακό). Ισοπαλία στην αναμέτρηση της Πάτρας (Παναχαϊκή-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1) και... διπλό η ΑΕ Καραϊσκάκης στη Δράμα!

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Τρομερή η πρεμιέρα στην Super League 2 παρότι δεν ήταν τηλεοπτική καθώς έγινε ο απόλυτος... παραλογισμός να προβάλλονται τηλεοπτικά ματς της Football League αλλά όχι της SL2. Στην πρεμιέρα της κατηγορίας υπήρχαν τα... πάντα. Δοκάρια, πέναλτι, αποβολές και ματσάρες. Στα Χανιά ο Πλατανιάς αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να κερδίσει με 3-2 και ενώ τελείωσε το ματς με 10 παίκτες. Στην Πάτρα η Παναχαϊκή δεν κέρδισε τον ΠΑΣ με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ παρότι η ομαδα των Ιωαννίνων έπαιζε με 10 για πάνω από 30 λεπτά. Αντίθετα ο ΠΑΣ είχε και δύο δοκάρια. Ο Απόλλων Σμύρνης διέσυρε τον Εργοτέλη και τα Χανιά τον Απόλλωνα Πόντου (σ.σ. ματς που σημαδεύτηκε από σοβαρό τραυματισμό φιλάθλου) και η ΑΕ Καραϊσκάκης έκανε μεγάλη ανατροπή με το 3-2 στην έδρα της Δόξας και παρότι είχε μείνει με δέκα παίκτες!

«Παρέλαση» των Χανίων στη Θεσσαλονίκη

Με το ευρύ 0-4 πέρασε απ’ την Καλαμαριά ο ΑΟ Χανιά, βρίσκοντας εύκολα τον δρόμο για την εστία και πανηγυρίζοντας το «τρίποντο» στην πρεμιέρα.

Ο Πάνος άνοιξε το σκορ στο 51’, ενώ στο 58’ ο Λεοζίνιο με απευθείας φάουλ έκανε το 0-2. Ο Κουσκουνάς βρήκε ξανά δίχτυα για το 0-3, ενώ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε εξάλλου απ’ τον σοβαρό τραυματισμό ενός εκ των φιλάθλων, που έπειτα από έντονο διαπληκτισμό με κάποιον συνοπαδό του στις κερκίδες βρέθηκε αιμόφυρτος στο έδαφος. Στο γήπεδο έφτασαν αμέσως δυο ασθενοφόρα.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Θεολόγου, Καλογέρης, Πουρτουλίδης, Λουφάκης, Μπρίτο, Ολαϊτάν, Χασομέρης

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Πάνος, Ουνγιαλίδης, Σωτηράκος, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Παναγιωτούδης, Μουμίν, Αρναρέλλης, Τζιώρας, Κουσκουνάς

Εύκολα τον Εργοτέλη η «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν συνάντησε προβλήματα απέναντι στον Εργοτέλη, επικρατώντας με 3-0 στη Ριζούπολη. Ο Μπεντινέλι άνοιξε το σκορ στο 39’ με σουτ, ενώ ο Μπλάζιτς έκανε το 2-0 νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο (49’). Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μαρκόφσκι με κεφαλιά, «σφραγίζοντας» την πρώτη νίκη της ομάδας του στη φετινή σεζόν.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Ζησόπουλος, Χουχούμης, Λαρέα, Λαγός (75’ Πατράλης), Παυλίδης, Μπλάζιτς, Μπεντινέλι, Μπαστιάνος (85’ Ιριτιέρ), Μαρκόφσκι (70’ Βουό)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Kαλογεράκης, Σπίριακ, Οικονόμου, Μπάτζιος, Προβυδάκης, Μπουρσέλης (57’ Γιαννουσάκης), Μπρους, Τσέλιος (62’ λ.τ Κατσούρι) , Βίτορ Φρέιτας (55’ Ιατρούδης), Ροβίθης, Έφορντ

«Ισορροπία» στην Αγυιά

«Χτυπημένη» απ΄την ατυχία των δυο αναγκαστικών αλλαγών ως το 25’ και παρότι πήρε το προβάδισμα, η Παναχαϊκή έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Πάτρα. Ο Παπατόλιος άνοιξε το σκορ με σουτ στην κίνηση στο 26’, οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» με κεφαλιά στο 29’ και τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο πρώτο μέρος (38’) με τον Αποστολόπουλο. Στο 56’ ο Γκαρσία αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Ρουγκάλας, Τσελεπίδης, Μαυριάς (9’ Μασούρας), Κολ (23’ Πατρώνης - 71’ Λινάρδος), Σιατραβάνης, Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Καρτάλης (70’ Λιάσος), Αποστολόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Κάστρο, Σιόντης, Νιολιάς, Λέο (65’ Παμλίδης), Κρίζμαν

Ματσάρα και νίκη του Πλατανιά αν και τελείωσε με δέκα το ματς!
Μεγάλο παιχνίδι στα Περιβόλια με τον Πλατανιά και τον Λεβαδειακό, δύο ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο, να παλεύουν ως το τέλος για τη νίκη, μια νίκη που πήραν οι γηπεδούχοι επικρατώντας με 3-2.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Λεβαδειακό, με τους Βοιωτούς να ανοίγουν το σκορ με τον Σανάμπρια στο 22'. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου, με τους Κρητικούς να ισοφαρίζουν με το ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 52' με ωραία προσπάθεια του Νίλι.
Πριν προλάβουν καλά καλά να σταματήσουν τους πανηγυρισμούς για το 1-1, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Μπιανκόνι να σκοράρει στο 55' κάνοντας το 2-1. Ο καταιγισμός των γκολ συνεχίστηκε και στο 58' ο Ανγκουά έκανε το 2-2, σε ένα εξάλεπτο που είχε τρία τέρματα.
Τελικά τον τελευταίο λόγο των είχαν οι Χανιώτες με τον Λουκίνα να διαμορφώνει το τελικό 3-2 στο 77'. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο από το 85' λόγω αποβολής του Μποσέτι αλλά αυτό δεν τους στοίχισε και στο τέλος πήραν τους τρεις βαθμούς, αρχίζοντας με νίκη το φετινό πρωτάθλημα.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος, Ποζατζίδης (59’ Μάικιτς), Τσαμούρης, Σάαντο (67’ Παπαδόπουλος), Μποσέτι, Καραγκούνης, Νίλι, Μιγκέλ, Λουκίνας (84’ Παπουτσογιαννόπουλος)

Λεβαδειακός (Δημήτρης Σπανός): Επασί, Αργυρόπουλος (46’ Χατζηλάμπρος), Παντελιάδης, Ανγκουά, Λιάγκας, Φυτανίδης, Νίκας, Καραχάλιος, Συμελίδης (65’ Ενομό), Σανάμπρια (80’ λ.τρ. Κοζορώνης), Ιωαννίδης

Τρελή ανατροπή από την ΑΕ Καραϊσκάκης!

Απίστευτο ματς στο γήπεδο της Δράμας, όπου η ΑΕ Καραϊσκάκης πήρε το διπλό παρότι έπαιζε για πάνω από 20 λεπτά με 10 παίκτες! Στο ματς η ΑΕ Καραϊσκάκης προηγήθηκε 1-0 με τον Ψιάνο στο 38' ενώ στο 21' είχε δοκάρι από φάουλ του Κάπια. Ισοφαρίστηκε στο 60' από τον Ιωαννίδη όμως στην συνέχεια και ειδικότερα στο 64' ο Κυβελίδης έκανε το 2-1. Η Δόξα όμως κέρδισε πέναλτι αλλά και την κόκκινη του αρχηγού των αντιπάλων της, του Καραγιαννίδη στο 66'. Ο Ιωαννίδης έκανε το 2-2 στο 67' αλλά ο Χατζηστραβός ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 2-3 στο 78' μετά από πάσα του Κυβελίδη. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Κυβελίδης με γκολ και ασίστ.

Δόξα Δράμας (Κώστας Ανυφαντάκης): Μένκα, Αποστολίδης, Αργυρόπουλος (77' Παρασκευάς), Καψάλης, Κόντος, Κουκόλης (16' λ.τρ. Μαρκοπουλιώτης), Κρητικός, Παπαργυρίου, Πλέγας (46' Ρόβας), Σιώπης & Ιωαννίδης
ΑΕ Καραϊσκάκης (Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Γυφτοκώστας, Χατζηστραβός, Καπίας, Ψιάνος, Μέτσε, Παπανίκου, Τσούτσης & Κυβελίδης (83' Κούστα)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα