Η 22η αγωνιστική του Gazzetta: Ο Σανκαρέ που τα έκανε όλα

Gazzetta team
Η 22η αγωνιστική του Gazzetta: Ο Σανκαρέ που τα έκανε όλα

bet365

Η τελευταία αγωνιστική της Super League με τη ματιά των δημοσιογράφων του Gazzetta.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε σε όλη τη χώρα η «Μήδεια», το NIVEA MEN και οι δημοσιογράφοι του Gazzetta βρέθηκαν για άλλη μια φορά στο πλατό της εκπομπής και καταπιάστηκαν με όλα όσα συνέβησαν από το Σάββατο ως την Δευτέρα στα γήπεδα της Super League.

O Παναθηναϊκός που παραμένει αήττητος μέσα στο 2021 κερδίζοντας και τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο στερώντας του την ευκαιρία να κατακτήσει χωρίς ήττα το πρωτάθλημα. Το ματς «ροντέο» ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ που βρήκε νικητές τους «κιτρινόμαυρους» στις καθυστερήσεις και το οριακό VAR στο Κλεάνθης Βικελίδης στο ματς του Άρη με τον Παναιτωλικό.

Στην εικοστή δεύτερη περιπετειώδη «Αγωνιστική του Gazzetta» και του NIVEA MEN o Αντώνης Σαούλης (αρχισυντάκτης του Gazzetta), υποδέχτηκε τον Κωνσταντίνο Ζάλιαρη.

Μέχρι την επόμενη αγωνιστική μπορείτε να πάρετε μέρος στην ψηφοφορία στο site της Super League για την ανάδειξη του NIVEA MEN Best Goal και του NIVEA MEN Player of the month.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα