Γκαγκάτσης σε Μαρινάκη: «Λεκέδες είναι οι στημένοι αγώνες και τα πακιστανικά τηλέφωνα»

Γκαγκάτσης σε Μαρινάκη: «Λεκέδες είναι οι στημένοι αγώνες και τα πακιστανικά τηλέφωνα»

bet365

Άναψαν τα αίματα στην τηλεδιάσκεψη της Σούπερ Λίγκας, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να απαντάει στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους «ασπρόμαυρους» να κάνουν λόγο για ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην τηλεδιάσκεψη της λίγκας, όλες οι ομάδες πήραν το λόγο και μίλησαν πάνω στα θέματα ημερησίας διάταξης, που αφορούσε την επανέναρξη του πρωταθλήματος, τις συνθήκες που αυτό θα γίνει, τα συμβόλαια, την επόμενη χρονιά.

Όταν πήρε τον λόγο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης φανερά εκνευρισμένος επιτέθηκε στον κ. Σαββίδη και αυτή ήταν η αιτία που προκάλεσε την αντίδραση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση, ο οποίος του απάντησε, επιστρέφοντάς του, όπως σημειώνουν οι «ασπρόμαυροι», όλους τους χαρακτηρισμούς μεταξύ των οποίων και ο ρατσιστικός χαρακτηρισμός («Ρώσος»).

«Είναι εκνευρισμένος πιθανότατα για την Επιτροπή Δεοντολογίας, αλλά ο εκνευρισμός του δεν δικαιολογεί να αναφέρεται και στην επιχειρηματική επιφάνεια του Ιβάν Σαββίδη που πρόσφατα απέδειξε ακόμη μια φορά με την επένδυση άνω των 200 εκατομμυρίων σε περίοδο κρίσης. Λεκέδες είναι οι στημένοι αγώνες και τα Πακιστανικά τηλέφωνα», ανέφερε ο Μάκης Γκαγκάτσης.

«Προφανώς τα είχε γραμμένα γιατί απ’ έξω δυσκολεύεται...» ήταν το σχόλιο των στελεχών της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ προσθέτοντας πως μόνο έτσι «θα μπορούσε να προλάβει να τα ανεβάσει ταυτόχρονα το μιντιακό του παρακράτος».

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υποστήριξε πως «ο ελληνικός λαός πληρώνει ακόμη την Τράπεζα Κρήτης, ο κ. Σαββίδης πλήρωσε εξ ολοκλήρου και στον ΠΑΟΚ και στις επιχειρήσεις του στην Ελλάδα, χρέη που δεν ήταν δικά του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα