Άρης - ΑΕΚ: Στον πάγκο Αραούχο και Μάνταλος, βασικοί Αλμπάνης και Κλωναρίδης! (pic)

Δημήτρης Βέργος
Άρης - ΑΕΚ: Στον πάγκο Αραούχο και Μάνταλος, βασικοί Αλμπάνης και Κλωναρίδης! (pic)

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα παρατάσσει την ΑΕΚ με 4-2-3-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Στον πάγκο οι Αραούχο και Μάνταλος, ξεκινούν βασικοί οι Αλμπάνης και Κλωναρίδης.

Ο Ιταλός κόουτς της Ένωσης προχωράει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα των κιτρινόμαυρων απέναντι στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, αφήνοντας τόσο τον Πέτρο Μάνταλο όσο και τον Σέρχιο Αραούχο στον πάγκο και ξεκινώντας τους Αλμπάνη και Κλωναρίδη στα άκρα και τον Μάρκο Λιβάια στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Μπάρκας είναι κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα οι Χουλτ, Σβάρνας, Βράνιες και Μπακάκης, στα χαφ οι Σιμάνσκι και Κρίστιτσιτς, αριστερά ο Αλμπάνης, δεξιά ο Κλωναρίδης και ο Βέρντε πίσω από τον Λιβάια. Βέβαια δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια του ματς ο «Κλώνα» να αλλάζει με τον Βέρντε πίσω από τον Λιβάια.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Οικονόμου, Παουλίνιο, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Γιακουμάκης, Αραούχο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα